Thread: ATC-X time!!!
View Single Post
Old 24-10-2007, 07:02 PM   #28
relis
Senior Member

Default Re: ATC-X time!!!

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
de Relis provjeri ide li na tom combi-ju Reverb u chorus poslije, koji je to singal chain, uzasno me zanima kako su dobili takav reverb jer to BRE trazim za padove, odavna. siugran sam da se moze i na drugim spravama sloziti ako se zna kako.. (ucis dok si ?iv, i umre? glup)
Shvatio ja koliko dugo nisam pipnuo EX5. Covjece, zaboravio sam sto kamo ide u tom sintu. Nije to dobro. Previse saram .

No dobro. Osnovni program je strings EnsableMix. Nije sad bitno sto je layered. U programu ima paralelno reverb hall tip 1 i chorus tip 4. Cim to dodje u kombinaciju, vec drugacije zvuci. Slabosti, al u nekim slucajevima je to i dobro. Tu nema mogućnosti biranja tipova reverba i chorusa ni chain. Jednostavno su navedeni jedan ispod drugog. Sirina je dobivena reverbom. Na maksimumu je, ne moze se nista vise postelavati osim "kolicine". Chorus je na nekih 25 posto, tek da daje mast. Da ga je vise, zvuk bi bio nedefinian, predebeo. Onda tu jos ima za postelati brightness (malo u minusu) i harmonic (isto malo u minusu). Uglavnom, glavni krivac je ipak reverb u kombinaciji.

Ej Don, ne mozes usporedjivat sinteve, sto je cista strast i hobi, sa rezijama i obaveznim izdacima. Nije to isto. Po tvojoj racunici, gledano u 10 godina, nisam dao 'nista' za opremu koju imam. A zasto to sve skupa onda ipak toliko (puno) kosta!? Jer kosta, kako god uzmes. Skup je to hobi. I nema opravdanja. Samo nadanje da te bliznji razumiju. Ja imam tu srecu. Al sam na ivici stalno .
Ej, sto znaci onaj Lupiglav: , na komentaru za Andromedu? Nisam uspio skuziti...
relis is offline   Reply With Quote