View Single Post
Old 22-10-2007, 07:14 AM   #9
ZelMatic
Junior Member

ZelMatic's Avatar

Default Re: Triton extreme, problem, kao....

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Ovako.... prodao sam svoj triton extreme danas. Mene sluzio godinu dana, super. Zove me malopre novi vlasnik i zali se klavijatura 'zakuje' kad se memorijska kartica izvadi iz nje (a klavijatura je naravno upaljena). NAvodno, to mu jaaaako smeta, jer je navikao da stalno vadi karticu kad ucita semplove, da stalno dodaje nove sa kompa itd...... Mislim, njegov zahtev je bez veze, ali ne zelim ni da zeznem coveka, ako je to nesto neispravno, ma koliko glupo bilo. On tvrdi da se na druge 2 identicne sprave, od njegovih drugara, to ne desava (mislim da su i OS verzije identicne).

E sad, ima li ko pojma o tom problemu? Znam da dosta vas ima extreme, sta se desi kad izvadite karticu dok je sprava upaljena (ako zakuje, sve je ok posle ponovnog paljenja).... Vredi li probati sa sistemsim resetom i novim OSom?

(da ne vracam pare, zbog gluposti )
HVALAAA
Hi! Drago mi je ako si rijesio problem, no htio sam reci da se kartica ne smije vaditi iz klavijature dok je upaljena. To se moze procitati i u manualu. Korg je zato osmislio usb conection mod u kog se ulazi iz global sett. Klavijatura mora biti spojena na komp usb kablom. Kartica se na racunalu prikazuje kao da je ubacena u card reader, tako da i ne vidim razlog zasto bi ju netko vadio. Pozdrav!
ZelMatic is offline   Reply With Quote