Thread: refren
View Single Post
Old 19-10-2007, 10:35 AM   #3
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: refren

Onako kako ti osjeća? da je za tvoju pjesmu ispravno - je najbolje! Ako ima? talenta tako je,a ako nema?... tko ?i?a i znanje i sve ?to mo?emo pokupiti...

Kao ?to rekoh, a većina moje mi?ljenje popljuje, ali ba? me briga, tko im je kriv ako ne poznaju svoje kreativne kanale... pjesme se pi?u same... ako je pusti? da se razvije kako ona ?eli, poruka će sigurno biti prene?ena kako treba. Kao i u ?ivotu, kao i u svakom ljubavnom odnosu, tako i u glazbi - pa?ljivo oslu?kivanje "druge strane" (koja je dio tebe ponekad i vi?e od tebe samog) rje?enje je za sve.
Recimo kao sa pjevanjem ili bilo kojim treningom... ti uči? ?to je potrebno vje?bicama... ali kad pjeva? ne smije? razmi?ljati... sad idem visoko, ajde da ga omek?am.. u fak.. koliko mi je zraka iza?lo u ovom tonu... hej, čekajte, nisam zrak uhvatila kako treba... ugu?ih ga i ubih vibrato itd..
Tako i sa učenjem glazbene teorije, to je jedna druga stvar koja će se (ili neće) primjeniti u na?im pjesmama... ali ne treba o njoj direktno razmi?ljati, ona isplivava putem inspiracije...

Osim toga.. neke pjesme nemaju refren.... genijalne su od početka do kraja... Emocija, emocija, emocija je najva?nija na svijetu. Radi emocije stvaram glazbu, radi emocije slu?am glazbu...

NE?to sam pričljiva danas.

Nego, Nemanja, ti zna? da bismo mi rado čuli tvoju stvar!
ANITA is offline   Reply With Quote