View Single Post
Old 17-10-2007, 02:47 AM   #12
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Solid State Logic X-ISM

Pa, ja razmisljam ovako:

Ako imas uredja za dijagnostikovanje, moras da razumes sta on dijagnostikuje i kako ces nesto da "lecis" pod tom dijagnozom.

On definitivno detektuje te unutarnje klipove (digitalni ne moze da detektuje jer sam ga stavio iza limitera koji je na -0.2) jer sam upravo poceo mix pesme i on mi na kraju detektuje taj analogni pik. Na prvi pogled, taj klip se ne cuje. Ugasim vokale, ostane samo muzika, takodje se ne cuje. Ugasim muziku, ostavim vokale, klipuje na tom mestu. Odjednom se desi 18 vokala koji imaju izdrzan ton od 2 takta i ispune prostor do klipa. To se ne cuje sa muzikom od raznih dist gitara, bubnja, basa... Ali postoji.
Znaci, sprava radi, samo mora postojati caka da se nekako preciznije odredi sta "ne valja"...
Barem ja tako razmisljam, inace, cemu smisao uredjaja koji ce ti reci "nesto ne valja", a ono 100 kanala, pa ti vidi...

Ja sam isto procitao uputstvo, ali kad krene sa raznim ciframa, tu mi koncentracija, naglo popusta, a zanima me, da li se spravom moze delovati i preventivno...

Mozda je prica i pomalo besmislena, ali nikad se ne zna.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote