Quote:
Originally Posted by roginator
pa onda nemas puno
|
Uglavnom......kupio sam jeftinjake koje sam našao lokalno i to je to. Od JP-8 i OB-8 sam odustao. To su jednostavno pre skupe stvari. A ako čovek ne živi od svirke, onda ih se ne isplati imati. Možda neki kolekcionar, ok. Znači išao sam maksimalno racionalno. Fakat pazim na svaku paru. Maltene ti prodaš svoj Prophet 2 i kupiš to sve što ja imam... Tako da ništa spektakularno tu nema.
Quote:
ili da izdas neki OPAKI SOUND DESIGN CD recimo ili sl...
|
Dobro da si me ovo pitao. Radio sam na jednom. Ali stao sam. Možda nastavim. Bilo bi šteta da materijal propadne. Ima oko 300 MB za sada. Budem ti dostavio prvom prilikom CD čisto da malo poslušaš i tako...
Quote:
Originally Posted by roginator
daj ne pricaj GLUPOSTI
kad sam radio 10 sati na dan u firmi ( citaj ALGORITAM) radio sam jebenu glazbu...imao mali mali studio i isto tako izdavao muziku
probaj imat posao, 2 djece, zenu, kucu i zgradnji i navece iza 10 sjesti za pult i radit.... i nakon toga dizajnirat vlastiti studio!!!!! tako recimo 3-4 godine u komadu
ko voli voli i moze i zna
ostali traze lazna opravdanja. nemogu ovo ne mogu ono....
|
Odlično... Onda dođi na:
JD-800/990 contest
Imaš JD? Imaš. Upute kako predati song nalaze se ovdje:
Contest info
Dozvoljen je standardni overdub. Zabranjeni su eksternalni efekti i espanzijske kartice. Samo čisti, sirovi JD-800 / JD-990 synthesizer. Uskoro dolazi i glasanje za najbolji song.