Iako ne pretjerano taktichan, post mu je relativno na mjestu. Daleko od toga da test nishta ne pokazuje, ali upotreba limitera na jednom mixu, razlichite panorame, mjestimichan nedostatak pojedinih traka i ochito razlichiti nivoi reverba chine ovaj test prilichno "aproksimativnim" i subjektivnim.
Ne znam chemu inzistirash na varijanti da nas pola ovdje neshto ne konta a sam si priznao da postoje razlike u mixevima (panorame i izostanak nekih gitara ako se dobro sjecham) i da je na jednom mixu korishten limiter. Ako nekome neshto nie jasno onda si to ti... valda si prochitao manual od barem jednog limitera
Umjesto da uvazhish objektivne kritike i rasvjetlish prirodu nekonzistentnosti testa (shto bi nam omoguchilo da iz njega ipak izvuchemo neke konkretne zakljuchke) ti inzistirash na tome da su svi osim tebe glupi i prodaju Google filozofiju. Shatro ne pogadjaju te "pochetnichka" mishljenja (kriterij je valda takav da je pochetnik svako tko se ne slazhe s tobom), ali svejedno imash potrebu napisati da je osoba pochetnik i da prodaje google filozofiju. Reakcija ti je konzistentna otprilike koliko i test
Sad slobodno i mene mozhesh uvrstit medju pochetnike, a filozof vech ionako jesam.