View Single Post
Old 10-10-2007, 03:39 PM   #24
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Waves get heavy with unauthorised users of their plug-ins

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Nikada mi nije bilo jasno sto se neki ljudi emotivno vezu za firmu? Zabole me... nisu mi ni rodjaci, ni drugari, ni prijatelji...
Brand marketing prijatelju. Zhivimo izolirani zidovima jedni od drugih, a kroz zidove josh uvijek prolaze samo TV i internet valovi. Umjesto da su ljudi medjusobno odani oni se medjusobno natjechu i iz ljubomore kljuchevima grebu susjedov novi auto, a odani su brandovima. Bio to Nike ili Neve... sasvim je sporedno. Glupe reklame koima se svi smiju i za koje svi tvrde da na njih nemaju uchinka izgleda ipak odrade posao Ne troshe se milijarde na branding i marketing badava

Na zhalost vrlo malo ljudi ima ovako zdrav pristup brandovima kao ti. Vechina se osjecha tim vrijednije shto je brand kojeg oni koriste uvazheniji medju potroshachima. Reci neshto protiv njihovog omiljenog brand-a i kao da si njih uvrijedio. Grozomorno ali istinito... ljudi se vishe ne poistovjechuju sa likovima iz mitova, legendi, bajki, knjiga ili NOB filmova... danas se poistovjechuju s proizvodima i dozhivljavaju svoju vrijednost kroz vrijednost proizvoda kojeg posjeduju