View Single Post
Old 09-10-2007, 11:24 PM   #51
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Dj Benny Bennasy - Manijak

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
@ shiva
evo savjet
- ja recimo ne upadam u threadove koji nisu mog glazbenog ukusa i ne pljujem po toj glazbi ....jednostavno zaobidjem..i nema konflikata i ovo i ono
hvala na savjetu... imam i ja jedan za tebe (pa koga se prije primi):

- ja saslusham svaku kritiku, uzmem je u obzir, ne uzimam je k srcu i prihvacham chinjenicu da ne postoi koshulja koja svima jednako dobro stoi. I najbolja glazba se nekome ne svidja, a i najloshija ima svoje poklonike. Nichije i niti jedno mishljenje ne smatram "upadom" u thread... dapache. Thread sa jednobraznim mishljenjima mi djeluje potpuno idiotski jer znam da u stvarnom zhivotu deset ljudi ima deset razlichitih mishljenja. Ovo je prvenstveno produkcijski i glazbeni forum pa ne vidim potrebu da se ponashamo kao fan club-ovi gdje su svi ZA, a biti PROTIV je zabranjeno pravilnikom i doista iracionalno u kontekstu fan club-a.

Quote:
mislim da je to pametnije jer kao sto smo davno zakljucili i ti i ja ( i svi drugi)...ukusi se razlikuju....
da se ne razlikuju ne bi nam trebali forumi... svima bi sve bilo jednako bobro ili loshe i ne bi postojala potreba niochemu diskutirati Ovo JE forum a tebe smeta shto diskutiramo o razlikama glazbenog ukusa... Me pratish?

Quote:
ja recimo zivim odlican zivot slusajuci " LUNAPARK" glazbu , a ti nesto drugo....i nikad ja necu prozivat da mi se to drugo ne svidja i da je ljiga ...pa makar i bila.......samo zaobidjem i pustim ljude kojima se to svidja da uzivaju...
Ovo ima temelja. Nisam rachunao s time da che izraz "lunapark" nekoga pogoditi. Meni je to zapravo simpatichna asocijacija jer u lunaparku se uvijek vrte hitovi. Hit je odlichna stvar kratkog vijeka trajanja. Brzo "udje" u uho i jednako brzo izadje. Koga veseli slushati hitove... neka se veseli.

Iako chitajuchi sad svoje postove vidim da sam mogao i malo suptilnije izraziti svoje mishljenje pa ako se netko uvrijedio zbog "lunapark" etikete ja se isprichavam... nie bilo s tom namjerom.