View Single Post
Old 08-10-2007, 11:36 PM   #16
akordeonista
Senior Member

Default Re: Najbolji izbor..

Quote:
Originally Posted by Inovative_kg View Post
Treba mi samo, i iskljucivo klavir,i to neka malo ozbiljnija spravica...Ovaj Kawai bi mi bio super, samo da nije onako glomazan..Mada ko zna,videcemo .
Ja imam Kawai MP4 i prezadovoljan sam njime. To je stage piano, dakle, prenosiv je.
Kao klavir jer super, ima dobre dirke sto je meni najbitnije a ima i dosta dobar zvuk klavira i jos nekih instrumenata. Tu su pored zvukova klavira u raznim varijantama el. klaviri i hemond orgulje, a poseduje i neke zvukove basova (akusticnih i gitarskih), stringsove, padove, brassove i jos kojesta (sve ukupno ima 64 zvuka).
Ono sto je meni veoma bitno (a verujem da ce i tebi to dosta igrati ulogu) je to da je odlican kao master klavijatura. Imas izdvojena 4 kanala koja mozes da kontrolises u realnom vremenu, mozes da ih splitujes kako zelis i na kom delu klavijature zelis ili mozes da pomesas sva 4 zvuka (layer) da sviraju unisono a ako i to nije dosta, mozes da pravis kombinaciju splitovanja i layerovanja. Naravno ima midi I/O i Thru uticnice ali je jos bolje sto ima USB prikljucak kojim mozes da saljes i primas midi poruke.
Nisam rekao da ima 256 mesta za User presete na kojima mozes da memorises svoje postavke u kojima pored internih mozes da kombinujes i externe zvukove i da te postavke memorises.
Sve u svemu, za nekih 1000e, za koliko sam ja kupio ovaj instrument, ne mozes da nadjes nista bolje u ponudi.

Pozdrav i srecno!
akordeonista is offline   Reply With Quote