View Single Post
Old 04-10-2007, 09:53 AM   #71
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Ceca music studio

Eh... ni po babu, ni po strichevima cAAc... ali se uopste ne radi o nagadjanjima. Nemam ja nista prostiv turbo folka, a ni protiv Cece kao pevachice (cak mislim da to sto peva, peva dobro), ali imam protiv svega sto ta osoba predstavlja.

Nisu nagadjanja, jer je ta osoba hapsena zbog shurovanja (mislim da bese pruzanje alibija) pripadnicima zemunskog klana i odmetnute Jedinice Za Specijalne operacije ciji pripadnici stoje iza ubistva tadasnjeg premijera Srbije...

Dalje, na veliku zalost po ovaj forum, ovde raspravljamo o bivshoj zeni dokazanog ratnog zlochinca i mafijasha, posto je za Arkanom raspisana medjunarodna poternica haskog tribunala (o kojem neko moze da ima svoje misljenje, ali... taj sud je javno priznat), a i covek je i stradao od mafije.
To je ono sto je dokumentovano i sto nisu nagadjanja.

Opstajanje Cece Velickovic u javnom zivotu dozivljavam kao poraz progresivnijih snaga na ovim prostorima, pa bih izbegao dalje komentare iste, uz nadu da ce te se uzdrzati od preteranih hvalospeva osobi koja je zaista simbol radikalno-militantnog dela naseg stanovnistva.

Drugim recima, Ceca je sve ono sto ja ne zelim ovim ljudima ovde, pa njen studio, makar bio i najopremljeniji na Balkanu (sumnjam da je njoj novac problem) za mene i ne postoji...