View Single Post
Old 04-10-2007, 09:34 AM   #69
cAAc
Banned

Default Re: Ceca music studio

@ Dushan_S

Pa pogledaj malo pazljivije postove pa ces da vidish da je izmedju ostalog pominjan i turbofolk .

Odgovor na ovu drugu kvotu nema veze sa onim o chemu sam ja prichao

Treca kvota je deo ove druge i josh jednog dela koji si preskocio

Ovo poslednje ..ne znam da li su moralnije zene koje shire noge za kesh sa jednim partnerom ,zhene koje shire noge za dz nasumichno birajuci partnere ili zhene koje ne rade sve to ali mashtaju o tome ceo zhivot .Niti me je to ikad interesovalo .Jednostavno se slazhem ili ne slazhem sa nekom osobom i to je to..
Silikoni u turbofolku itd su jednostavno deo imidza koji publika namece izvodjachima i izvodjachi publici i ko tu koga kvari opet ne bi znao da kazhem niti preterano razbijam glavu oko toga

O tome sta ja mislim ili bar deo znace onaj ko je zeleo da me razume ,ti definitivno nisi ,mozda zbog toga sto nisi zeleo ili zato sto sam uleteo u prichu o Cecinom zhivotu o kom u sushtini ne znam nishta(kao ni ti ili vi pa sam zakomplikovao) ,nego sam jednostavno pokushao da objasnim tim da taj neki stav ne vodi nigde nikog i da Ceca nije jedina i ako neko treba da raspravlja o bilo kakvim sumnjivim radnjama iste(istih) tu su sudstvo ,tuzhilashtvo itd pa nek oni raspravljaju(ili vi ako mislite da ne rade svoj posao ,bunite se )
A do tad da imam kesha otishao bi u bilo chiji studio za koji bi pomislio da mozhe da mi zavrshi posao bio to Vladin ,Cecin, ili Alavuxov

poz
cAAc is offline   Reply With Quote