sve mi jo? nekako i ide u glavu;mmmislim....to ?to je re?ila da otvori studio,al ?ta će joj,bre,
ssl i 32 kanala?za klijentelu kojoj će se tu raditi i za muziku koja će se tu raditi(tako mi se sve ne?to dojmi,ispravite me ako gre?im),dovoljno je max.6 kanala:
1.kanal - SILIKONSKI kanal,dakle STEREO kanal(za grudi,u narodu poznatije kao sise) sa obaveznom grupom za dinamičku obradu,tj."napumpavanje"(kompresor,expander i EVENTUALNO limiter).filterska sekcija,send,return,aux i sl.apsolutno nepotrebno!
2.kanal - KOLAGENSKI kanal,MONO,(za obradu usta ).e,na ovom chanel stripu, potrebna je i filterska sekcija za fino pode?avanje i uobličavanje(parametric EQ-ing,hi-low cuting,etc...)
3.kanal - BOTOX,opet STEREO(ili popularnije,tj.narodski- "guzni kanal").kao ?to i samo ime govori,pretpostavljate,radi se o kanalu namunjenom da prihvata,pumpa i estetski obradi jedan od najprimamljivijih delova tela lep?eg pola,te stoga mora da poseduje obe sekcije prethodna dva,gore pomenuta kanala.
4.kanal - TATOO kanal,MONO;novijeg je datuma,dospeo na domaću estradnu scenu sa Zapada(malim delom ne?to i sa orijenta).veoma jednostavan kanal,koji obradjuje veoma jednostavne signale(leptirići,?korpije,oktopusi,cvetovi...),ko ji se apliciraju na razne delove tela pevačica:guza,vrat,donji deo ledja,list noge...
5.kanal - e,sad naravno dolazi najbitniji kanal na domaćoj estradi,kanal nad kanalima,ili narodski
majka svih kanala .naravno,pogađate o kom kanalu je reč,ali iz po?tovanja prema zenskim članovima ovog foruma,nave?ću samo njegov latinski naziv:
CANALLIS VAGINALIS,naravno čistokrvni STEREO kanal,najkomplexniji,zahteva vrhunski Q-ekvilajzer za raličite oblike krivulje frekvencijcke karakteristike

plitke,duboke,polu-tanga,tanga,string....,kao i elemente za dinamičko uobličavanje:blaga napumpanost,umerena napumpanost,napumpanost,hiper napumpanost,nabreklost,napuklost, i konačno,rascvetalost
uh,i umalo da zaboravim....
6.kanal!! - kanal MIX-a(ili za ?ire narodne mase-muzički kanal),taj je najmanje bitan,moze da bude i u MONO i STEREO varijanti,bitno je da dobro gruva(ili po narodski-"bije")
i sad ja lepo molim da mi neko,ako ume, objasni svrhu preostalih dvadeset i kusur kanala.za ?ta će im?
eh,da znaju ljudi iz SSL slute sta se sve radi na njihovim rezijskim stolovima...