Re: Silicon Shiva / glazbena suradnja - Pick outs
@ neSBo: bitno da si ti mene dochekao s istim komentarom u sasvim drugachijoj situaciji. Koliko se sjecham tvoja stvar je imala vrlo slichnu ideju kao i moja (isti govornik u treku), nedugo nakon shto sam ja na ovom forumu ostavio link. Meni je samo bilo smjeshno to shto se takva sluchajnost poklopila u razmaku od par dana na dva foruma, a ako se sjecham dobro... rekao sam i da ako te moja stvar inspirirala na bilo koi nachin da je meni osobno drago zbog toga i ne smeta mi. Pri toma ostajem i danas. Sve dalje od toga je tvoja osobna projekcija i ako te dotaklo jedino ti znash zashto te dotaklo.
Ako imash josh neshto za isprichat... slobodno daj. Ja nemam shta skrivat niti mi je problem o tome diskutirat.
Iskoristio si "komentar" na trek kao vozilo za "osvetu" i vrachanje dugova po principu "oko za oko". Ako imash neshto za rechi - reci to otvoreno. Nemoj se kukavichki skrivati iza "glazbenih" komentara u neuspjelim nastojanjima da me time "dotaknesh" i tako poravnash rachune. Ovdje ima puno ljudi s koima se povremeno ne slazhem, ali kad komentiram glazbu i radove nastoim da moj subjektivni dojam o ljudima ne utjeche na moje komentare. Ako to nie moguche - onda ne komentiram.