Quote:
Originally Posted by silicon science
SUPER IDEJA. Mozemo mi to uraditi, mogu ja Mono/Poly-ja svirati a Pulse na sekvencing, nije frka.
|
Ma lak?e je iz sekvence. Ovako se čovjek muči. Ajde budemo to ostavili kada dobije? konverter, pa da onako to iz gu?ta odradimo, da vidimo kako rade konverteri!!!
Quote:
Zbog Pulsa mi je zao najvise zbog tog audio inputa, voleo bih se malo zezati sa ritam masinom kroz njega... Ali odlucio sam da cu uzeti neki filter, mozda Moog-ov, videcu... Bilo je price ovde na forumu o njima pa moram da procackam. Mozda ti imas neki predlog?
|
A joj.... meni je to eksternal procesiranje dosadno do besvjesti. Sjećam se da sam početkom 90-tih umirao od ?elje da prfuram bubnjeve kroz neki filter. Ali kada sam napokon probao..... bilo mi je... hmm... uglavnom bezveze. Očekivao sam puno vi?e.
Sasvim suprotno iskustvo je na Neptune 2. Jer tamo je eksternal input ujedno i control modulator. E to je onda jebeno do besvjesti. Uzme? glas da ti modulira cutoff filtera ili pitch oscilatora, pa to jo? profura? u ring-mod, pa sve skupa ?to izađe van po?alje? natrag unutra. Ma bolest....