View Single Post
Old 30-09-2007, 02:13 PM   #20
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Silicon Shiva / glazbena suradnja - Pick outs

Ja isto radim na Alesis monitorima i reverba ima... ima ga dosta i to pogotovo na vokalima, texturama i sintevima. Na basu i nekim drugim elementima ga definitivno nema... Moguche da alesis malo skriva reverbe, ali po opisima koje ste dali mislim da se radi o jednostavnoj razlici u pristupu zvuku. Ja uglavnom nastoim kombinirati elemente s vishe reverba i elemente bez reverba radije nego da na sve stavljam umjereno reverba. Bash sam josh par puta poslushao nakon shto je spomenut reverb i meni se i dalje to chini OK. Ili Alesis jako lazhe (ne vjerujem) ili ja nemam ukusa za reverbe

@ anita: voda je semplana sa nekog "sounds of nature" CD-a, ruchno izrezana i poslozhena da bude (relativno) u ritmu, spring reverb i mjestimichno db Glitch sa VRLO suptilnim postavkama. Jedan od sinteva takodjer jako nalikuje kapanju vode koje se pretvara u nekakve limove. Procesiran je jednakim reverbom kao i voda pa se prijelazi praktichki i ne primjete. Taj patch sam napravio na Zebri. Ako zhelish mogu ti poslati sempl vode iako ih po sample kolekcijama ima omanje brdo, a i patch za Zebru takodjer.