View Single Post
Old 29-09-2007, 12:17 AM   #20
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: ROLAND SH 101 Demo

Quote:
Originally Posted by sms_boy View Post
Vidi šta drugar traži ali ako je 100 % da Nostalgia ima sve presete od Matrixa 12(dali stojiš iza ove izjave pošto mi jedan kolega reče da to nije istina) ići ću na software varijantu , ne bih da ga bez veze uzmem , vidim da si iz Zagreba ja sam iz Sl.Broda slijedeći tjedan dolazim u ZG pa ako budeš imao vremena da mi demonstriraš Nostalgiu ?
kad dodjes javi se, dat ću ti Nostalgiju, skinuo sam neki dan sa RS, nisam ni probao.. pa neznam sto je unutra.

mislio sam mozda su stare stare ritam masine , wurlie itd.. inace ne koristim synth sampleove, tako da ni neznam dali to ima Matrix 12. u svakom slucaju preseti na matrixu, oni originalni iz 85-te, nisu uopce relevantni u odnosu sto ta sprava zaista moze.. vrlo konzervativni.

jednom, kad zavrsim pricu sa OBX-om koji jos mora da se servisira i dopremi kuci, ako bog da love i vremena, ce mozda ipak da padne jedan Xpander (m12 je prevelik i preskup). jedan od tri oberheima koja, po meni, stvarno vrijedi imati. ovo sam vec postao jednom prije , demo od lika koji je stvarno dobro prokuzio xpander. vrlo specifican karakter analogije: http://www.noisefactory.de/audio/Xpander_Demo.mp3

Last edited by clusterchord; 29-09-2007 at 12:20 AM.
clusterchord is offline   Reply With Quote