23-09-2007, 08:33 PM
|
|
Senior Member
|
Re: malo BRUTALA za zezanje... TOO HEAVY FOR YOU???
Quote:
Originally Posted by Bojan5150
Joj
Ovo je tako grozna muzika tako da mi se sad ne da tra?iti taj Hatred da uočim suptilne razlike u sviračkom pristupu jedinom neinstrumentu među instrumentima.
Nego, ?to ka?u, bolje zvuči original, ovdje si i?ao da malo izo?tri? stvari pa si ga spalio, ali eto. Ovako me dobo? podsjeća na Murderdolls (uh, kakav je to album).
Nije lo?e, a za demo snimak je odlično. Jedini problem je nedostatak ideja oko aran?mana pjesme pa sam mislio da će? se makar igrati sa gitarama, po?to su odsvirane bez ikakvih ukrasa i zajebancija, da će? ih provlačiti kroz neke efekte, ili makar dozirati drugačije (on/off, kad već isto udaraju stalno).
To idući put kad ti bude dosadno, plus, daj nekih efekata na vokal, u?asan je i u prvom a i drugom načinu rada, mo?da ga onda sa efektom bude lak?e slu?ati.
|
koji efekat? a gitare su svoja prica, nisam imao vremena a ni "motivacije" da se ja tu nesto petljam... to je snimljeno cisto da se ima za neko takmicenje im je trebao snimak... cisto da se cuju pesme, a i pitanje je koliko bi bend pristao na "moje krojenje" pesme
poz!
|
|
|