View Single Post
Old 23-09-2007, 12:50 PM   #58
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: pitam se pitam dal na sae da skitam

Sad mi tek nista nije jasno, da li ici na SAE ili ne ici, hehehehehehe.
Uglavnom Roginator nije u pravu jer je meni hrvatska produkcija bolja nego srpska, pojedinacni projekti to dokazuju, a mi u Srbiji smo postigli strasan uspeh sa grandom, tu otkida pro tools (cast izuzecima al ukupno da ima 2-3 dobre kompozicije).
Problem je mnogo slozeniji, pre nekih 20 godina kod mene je radio inzenjer koji je zavrsio SAE u Australiji (sada je on svestenik zamisli), naravno da sam ga uzeo samo zato da bi moj studio imao referencu i nista vise, klijenti koji su kod mene snimali nisu imali pojma o svemu tome niti im bio potreban takav skolovan snimatelj.
Skola uvek na prvom mestu, ali ona sama za sebe nije dovoljna. Ja vise na to gledam kao na investiciju i mislim da je losa (osim ako nemas neki drugi biznis pa ti ovo dodje kao nesto sto volis-moj slucaj) Jebiga muzika u Srbiji nije biznis na zalost, ovo sto je biznis to je odvratno i to nikada ne bih radio ni za pare, Perunu svaka cast sto ima stomak da to radi, ali i Perun je u pravu, osecam da je on sa njegovom ekipom na dobrom putu.
Braca is offline   Reply With Quote