Quote:
Originally Posted by koneyn
Pozdrav svima!
Ovo mi je prvi post na forumu, pa kao i svaka "zelena" neznalica, molio bih vas za mali savet u vezi kupovine ovoga:
http://www.behringer.com/UMX25/index.cfm?lang=ENG
ali sam ja ipak od onih sto vise vole da zavrcu potenciometre nego da sviraju sa dve ruke (posto ne znam ni sa jednom kako treba,  ), tako...
Na UMX sam naleteo sasvim slucajno uzivo i jedino sto mi je smetalo je sto izgleda poput plastikanera sa pijace (stvarno, jeftina plastika i ta neka lazna metalik boja bas ubiju impresiju), ali hej, za te pare...
To bi mi bilo prvo parce hardvera, duuugo sam se "igrao" na kompu sa ReBirthom i kasnije Cubase VST-om, ali cackati sve misem je postalo ne samo ogranicavajuce, vec pre svega frustrirajuce.
Hvala unapred! 
|
Svakom ITB muzicaru TOPLO preporucujem kupovinu BILO KOG hardwera, koji bi unapredio "input device", da bude malo bolji i direktnijeg pristupa od misa.Mogu li da pitam zasto 25? Zasto ne barem 49 ili jos bolje 61 dirka, sto ce ti ipak pomoci da tokom vremena naucis da manipulises prstima (daleko je to od "svirke" ali ipak mnogo bolje i kreativnije od "luposlaganja" i kliktanja misem, protiv koga nemam nista, ali treba otici i malo dalje, zar ne?)
Behringer, i pored malo "federaste" klavijature ima prilicno mogucnosti sa free assignable dugmicima, da ti kreiranje zvukova i programiranje bude znatno lakse, i sto je najvaznije neposrednije i ZANIMLJIVIJE, a bitno je i to, sto je to i pored 'metalic silver' finisha i ne bas sjajne estetike FANTASTICNA vrednost za ulozen novac, i jos pri tome radi kako je u prospektu obecano...dakle, moje je misljenje - kupi Behringer, ali onaj malo veci!!!