Re: Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?
ajmo samo polako.. prvo, tvoj nastup je, blago receno, neubicajen u ovako tesno povezanoj zajednici, naviknutoj na odredjenu dinamiku komunikacije i neku hijerarhiju... no to nije nista strasno, meni je vise zao sto su ljudi brze bolje krenuli da se takmice u cinizmu i slicnim manifestacijama svoje neblagonaklnosti.. Malko apelujem na mirnu nam zajednicu da se strpe i puste covek da se adaptira.. Cak je i meni bila iritantna ova poplava misli od novoga nam clana... ali ubedjen sam da ima najbolju nameru i da ce vrlo brzo uci u tokove komunikacije na forumu.. A tebi Sasha apelujem samo na malo strpljena i takticnosti, ima ovde minskih polja od sujeta i slicnih stvari..
Dakle, dobrodoshao na forum!
Tema zapravo i nije tako losa sama za sebe, cini mi se da upravo na GS ima slicna cela soba ... gde se ljudi zale i hvale kako im ide....
evo meni ide odlicno, zavrsio sam do sada najtezi projekat u mojoj skromnoj muzickoj karijeri, i uskoro krece put prodavnica PGP-a.. Angazovan sam na drugom poslu koji je za sada najbolje placen rad koji sam radio, a imam i puno nekih ponudica i interesovanja.. Sto je najlepse, sve vise i bolje privatno komuniciram sa veteranima foruma, sto mi pricinjava veliko licno zadovoljstvo...
Oficijelno najveci uspeh do sada su mi dva izdanja za francusko trziste - Beogradski roots-reggae bend F.C. Apatride utd. koji su u poslednje dve godine izdali dva albuma za jedan od najjachih reggae label-a u Francuskoj, MakaSound..Oba albuma sam kompletno snimao i mixao, iako glavne producentske zasluge idu frontmanu benda Abdulraheem Kheirawiju, koji je svojom veoma specificnom i preciznom idejom o zvuku benda prosto odusevio francusku muzicku javnost, iznenadivsi i mene. Sto mi je, naravno, bila najveca cast, da radim sa tako specificnim umetnikom.
ljudi, slobodno pucajte, nije to tako lose, i mene zanima kako ste?
|