Gospodo uspesni muzicki producenti - dajte nam malo VOLJE za zivotom !!! Da li je moguce uspeti na Zapadu ?
Verujte meni vas uspeh na Zapadu zvuci neverovatno iz ovog smrdljivog ZEMUNA ! !
Mozete da nam ukratko kazete koji vam je najveci uspeh u karijeri do sada ?
Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe
nego kao
PRODUCENTI ili kao KOMPOZITORI ?
KOJI VAM JE NAJVECI USPEH ?
Evo malo gledam ovde na Forumu koga sve ima i zvuci mi da je najuspesniji nas covek koji se bavi muzikom ZORAN VRACEVIC ( bez obzira sto nije spavao sa Madonom kako Kiki tvrdi heheh )

.Vidim da na FORUMU ima i jos nekih domacih poducenata ali Zoran je ipak covek koji nekako najprofesionalnije zvuci.
Zorane nije vas pokolebalo sto ste bili poslednji na Evroviziji osvojivshi samo 1 poen - sa vasom pesmom BRAZIL ( u izvodjenju Bebi Dol ) opet ste uspeli u zivotu - svaka vam cast !
Malo ste me samo razocarali da ste radili ceo album remixa za CECU ???? Tu ste mnogo izgubili kredibilitet.
Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste VI sami napisali ipak lepo pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ?
Da ne bude da opet shirimo neistine hahaha
Molim za odgovor.
Da li ovde ima nekoga ko bi se merio sa majstorom Zoranom ? ? ? ? ? ?