Quote:
Originally Posted by Oggy
Iskren da budem, vec skoro godinu dana nisam upalio ni jednu soft emulaciju. Lazem..
Juce sam, ali sam je iskoristio za vokal, pa ne znam da li se to racuna?
Iskren da budem ne znam ni da li moja karta moze da svira na 3 ms. U zivotu nisam spustio ispod 5ms, ali ajde, da ne bude da pricamo uludo, stavi GR na 7ms i stavi Nigel na istom setup-u, pa mi samo reci da li ima razlike ili ja tripujem. SVe sto zahteva angazovanije sviranje, u zivotu nisam uspeo da odsviran na Nigelu. Uvek je to bio GR ili AT ili NI combo, pa naknadno dodelim Nigel.
|
Ni ja .... ali ne zbog latencije , nego mi se ne dopada zvuk Nigel a .... samo sam ga upalio jer mi se cinilo da ssam bez problema svirao ( davno ) pa sam hteo da proverim . I sve svira normalno ..... mozda je fora da karta nema fixni latency ( to sam negde citao ali ne znam da li je uopste za UAD .... tako da verovatno lupetam ) nego da duplira latency karte ..... e onda bi sve imalo smisla .... ako stavis na 3 ms , onda je latencija 6 ms ... a ako stavis na 10 onda je latencija sa UAD om 20 ms ... ali bilo bi dobro da ovo neko proveri .....
U svakom slucaju , nisam nesto poludeo da sad bas ulazim u sitna crevca i da poredim i sl ..... ali znam jednu stvar ... stavim kartu na 3 ms ..... upalim nigel i recimo 1176 ili sl.... uklucim gitaru i sviram .... bez latencije koju osecam .... i plus nisam gitarista pocetnik .... jbg .... od mene toliko .....
Pozdrav