Quote:
Originally Posted by grada27
Ajde ovako, nije bitno ko je zastupnik, vec da li treba uzimati ozbiljno u obzir sta sve sprava nudi, po kojoj ceni i koji kvalitet u odnosu na slicnu ponudu u rangu cena.Ako neko zna nesto vise o tome bio bih mu stvarno zahvalan na informacijama.Kakva su iskustva u radu?Trazio sam na search i nisam naisao na takve odgovore.Konkretno me interesuje koliko je sistem kompatibilan,tj koji softver koristi,pluginove i za koje(najvaznije)pare sve to moze da se kupi,ajde za pocetak 8 out i in-a.Bilo bi super da nepricam sam sa sobom  Sto vise informacija od ljudi koji su koristili ove karte svima bi znacilo,predpostavljam da su sam vrh u ponudi,a mozda i gresim u razmisljanju zato i postavljam pitanje.
Pozdrav!
|
Ja ti rekoh da kontaktiras HARMONIJA DOO u Brankovij ulici, imas njihov sajt na netu, nadam se da imaju neki demo unit, kao sto uglavnom niko nema, pa se dogovori da isprobas to lepo. Opet, vidim da AVC zaista zastupa Soundscape, sto me cudi jer je Harmonija imala direktan deal sa fabrikom. Opet, znam da AVC nema to na lageru... Tamo (kod jednih ili drugih) ces dobiti sve informacije o kvalitetu, kompatibilnosti itd. Imas tonu opcija uz SYDEC, tonu plaginova, tretiraj njihove sisteme kao PC PROTOOLS. Vec sam to napisao, a imas i na sajtu. Kvalitet konvertora je odlican, pogotovo za te pare, a SSL je navodno poboljsao analognu sekciju samih interfejsa! Eto, dok ne probas ne mozes da budes siguran, zato kontaktiraj predstavnike pa proveri!
P.S. Da nismo kupili Euphonix konvertore, soundscape bi sigurno stajao u racku! Bar bi prosli 5 puta povoljnije...

Na tvom mestu bih samo video kako da konfigurisem sistem i ako vec imas pare, slobodno poruci Soundscape!
Pozdrav.