Thread: avc group
View Single Post
Old 20-09-2007, 11:39 PM   #11
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: avc group

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
Jbga...ja koliko znam jeste,tako mi je receno...Cak su koliko se secam i nekakvi tehnicari iz SSL-a dolazili i vrsili nekakvu prezentaciju i ne znam sta sve ne...a u svakom slucaju znam da se SSL moze nabaviti od njega...

Ma daaaj. Nebitno, preterah i ja sa reakcijom. Neka bude zastupnik, ako moze... Vlada je prodao par Duende procesora i to je to. mogao si i ti da budes zastupnik na taj nacin! Al za velike akcije (zastupnistvo, pa cak i dealership) sa takvim firmama potrebna je tona kapitala. AVC nikada ne bi dobio zastupnistva Euphonixa, nekada Ameka i mnogih drugih da nije deo AVC Groupe, koja je Evropska firma, a ovo predstavnistvo u Beogradu (koje uzgred nije malo) je mesovito drustvo registrovano vecinskim kapitalom samog AVC-a i jednog anonimnog (meni bar) gospodina odavde! Sa SSL-om moras da imas lager od bar stotinak hiljada evra, sto kad prevedes u sprave i nije mnogo komada, a ako prevedes u miksere, eto jedva napajanja velikih modela. Dobro, serem, nisu stolovi vise skupi kao nekad.

Pozdrav! Kad dobijemo SSL-ovog zastupnika, znace se za to, ne brini. Al niko nije lud da ulece u tako krupnu pricu sa tako sitnim dobitkom od par prodatih sprava godisnje.
perun is offline   Reply With Quote