View Single Post
Old 20-09-2007, 07:25 PM   #2
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: Apple Logic Studio

Neki moji prvi utisci druzenja sa Logic 8 su otprilike ovakvi: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kako je dobar!
he he
Al, ozbiljno, jako mi se svidja i prosto mi je neverovatno sta je sve pokriveno. Interfejs je dosta poboljsan, sve kontrole i opcije su bolje postavljene i nije potrebno vise trckati po menijima, jedino mi smeta sam izgled. Previse me potseca na GarageBand. Ono u Logic-u 7 mi je vise izgledalo "pro"
Delay designer je jako interesantan i mozse svasta da se napravi; EQ-u su dodali analajzer kao i match opciju(!!!!!jeeee!!!!); ima novi limiter kao i multiband limiter; novi reverb koji koristi IR-e; guitar pro simulator (pa pa amplitube, stvarno); score je malo preglediji; iskopirali su neka ponasanja samog track editora iz Cubase-a cinimi se; promenili su neke nazive ocigledno da bi nekom ko "prelece" bilo lakse, meni samo smeta ... i tako.
Sve u svemu za 500e nema konkurenciju.
Evo, uradio sam ponovo miks pesme koju sam radio za panmusic samo ovog puta iskljucivo sa logicovim pluginovima (umesto Realvera i amplituba koristio sam logicov guitar sim. i svi kompresori, limiteri, reverbi i delayevi su Logic8).
http://www.sendspace.com/file/ugcjro 2mb. ako vas ne mrzi
MUzzY is offline   Reply With Quote