View Single Post
Old 20-09-2007, 12:53 AM   #3
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Rumski Interview

To sto je Buzge uradio ti nece uraditi verovatno niko vise iz najmanje 2 razloga:
1. Ne sme
2. Nece

Ja prvi podjem od sebe. Ako nije moja pesma, ja ne smem da postavim ni jedan njen deo bez odobrenja autora/izvodjaca. Kada ih pitam za dozvolu, savest mi nalaze da im predocim sta sve moze da se desi pod uslovom da se tako nesto uradi. 95% njih ne pristane, moje je da to ispostujem.
Ako jeste moja pesma, opet moram da pitam izvodjaca za koga sam je uradio i opet ponavljam proceduru iz pocetka. Retko ko pristane.
Pogotovo ne bi pristao na varijantu da se kace neki dry kanali ili da ta pesma sluzi da bi se sa njom experimentisalo.
Ljudi su skloni zloupotrebi tudjeg rada i niko ko zivi i zaradjuje od ovoga se nece sa time igrati.

Buzge je uradio malo drugaciju stvar i verovatno uz neciju saglasnost.

Ima jos jedna stvar... Sujeta. Niko od "velikih" nece pristati da ih ljudi gledaju u bilo kom svetlu osim onoga iza koga oni mogu da stanu 100%, a to je gotov materijal. Cak sad razmisljam da ovo mozda i nije sujeta, ali ajde...

Ovo sve govorim ne zato sto sam protivan ideji, vec ukazujem na njene slabe tacke, kako bi ih zaobisli i napravili nesto nalik onome sto OFF predlaze, samo se poziv na interwiev mora formulisati tako da ljudi na njega i pristanu inace nista od zabave

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote