Hey Clusterchord....
Ima? puno opcija.....ja imam Lynx AES 16 i jedva cekam da se ga re?im jer ima totalno idiotski routing i direct monitoring. RME Total mix je TOTALNI zakon u usporedbi sa Lynxovim mixerom.....
Krajem godine-pocetkom nove cu kupit 8 core i stavit Symphony PCIe unutra i to ce bit milina.....ima frend u LJ isti sistem kao ja, samo sa symphony PCIe i sve radi fenomenalno.....ako ima? laptop mo?e? kupit Symphony mobile...navodno ce biti Symphony mixer integriran u Logic Studio...onda ce to bit veoma jaka konkurenca protools-ima...jedva cekam
Fora kod Apogee AD/DA16X i Rosette 800 da ima pozadi slot u koji mo?e? uvalit X-Firewire ili X-Symphony ili X-ProTools karticu i ima? direct connection do kompjutera....a ako nece? upotrebi? njegove AES ili ADAT ili SMUX izlaze...i iskonekta? ih u neku kartu ala AES 16 ili preko optike u RME FF800..SMUX ti omogucuje 88-96kHz preko optike....
Jedini trik je da ne mo?e? mixat AD16 i Rosetta seriju ako hoce? radit sa Symphony i ne treba ti 16 ulaza/izlaza.....
pozdrav, nazovem oktobra kad cu bit opet u Zagrebu.....
Gregor