View Single Post
Old 19-09-2007, 12:52 PM   #16
oliver10
Banned

Default Re: Dobijanje trece dimenzije mixa-Dubine?!

E pa ljudi svaka vam cast.Ali iskreno!Shiva,Dushan i Dabear hvala na savetu,D.Vuckovic hvala na fenomenalnom linku.Heatman me je cak i prilicno nasmejao svojom iskrenoscu.Hvala ti prijatelju ozbiljno cu shvatiti svaki red koji si napisao.
Inace izuzetno mi je drago sto se toliko ljudi oglasilo sa raznih strana(ja sam inace yugonostalgicar).
Znam da neke od vas sigurno poznajem i licno.Pozdrav njima!
Voleo bih kad bi me neko ozbiljno shvatio na forumu i napravio kurs-skolu o kojoj sam pricao.To stvarno fali ovde.
Moj inace nacin razmisljanja je da u Srbiji(u kojoj ja zivim)i ostalim drzavama ex-yu ima mnogo MNOGO DOBRIH muzickih inzenjera i zao mi je sto ljudi poput mene koji ne mogu da odu na Berkly ali vole posao kojim se bave nemaju vise prostora i mogucnosti da nauce ono sto ih zanima.Toliko o tome.
HVALA OD SVEG SRCA SVIMA.
Verovali ili ne ja sam stvarno zadovoljan,i ako postoji jos neki nacin da mi priblizite ovu tematiku molim vas ne oklevajte.Ali da ne bude zabune ja nisam trazio recept za dobar mix vec samo recept za dobijanje vise dubine u mixu.Nadam se da me razumete.
POZDRAV SVIMA i HVALA JOS JEDNOM!

Last edited by oliver10; 19-09-2007 at 12:58 PM.
oliver10 is offline   Reply With Quote