Re: FF800 vs Rosetta 800 (preuzet test)
......moja prica: imao RME ADI 8 Pro DS - top of the line konvertor od RME u to vreme....promjenio za Rosettu 800 i nisam mogao verovati kakva je bila razlika.....Apogee je bio bolji u svim situacijama i preko njega su se mi svi moji "najbolji" mixevi culi mnogo lo?ije, ?to znaci da je bio mnogo precizniji...
Moj standardni bass AD test je da snimim 808 kick i usperedim ga sa snimkom od prija?njeg konvertora....Apogee je "pojeo" RME....
I onda ja odlucim da mi treba vi?e I/O i nabavim AD 16X/DA16X i Lynx AES 16....i opet ista prica....miksevi se cuju puno lo?ije, transienti su precizniji....stereo slika je neverovatna.....moram mnogo vi?e da radim da zvuci....i naravno 808 kik zvuci fenomenalno u usporedbi sa R800....
Kako ima u malom studiu Fireface 800 koja mi fenomenalno radi i totalno sam zadovoljan s njom , mogu mirno reci da je razlika izmedu njih osjetljiva i da se ne moze usporedit RME 800 i Apogee 800. Apsolutno i 100% stojim iza svojih izjava...iako nisam pravio nikakve testove jer mislim da je to gubljenje vremena.....a razliku u zvuku ili bolje glasbi mogu osjetit bez da radim AB usporedivanja etc....
...e pa dosta gubljenja vremena...idemo radit...pozdrav!
Gregor Z
|