Quote:
Originally Posted by OFF
Koji instrument svirate(OBAVEZNO)
|
Master klavijaturu

heh... (nadam se uskoro nekom "sviranju" na MPC-u)
Quote:
Originally Posted by OFF
Koje vrste muzike snimate, mixate......(OBAVEZNO)
|
Od 99. se bavim hip-hopom, najpre kao demo izvodjac, da bih kasnije zajedno sa Janom poceo rad na prvoj nishkoj hip-hop kompilaciji, kasnije i svom albumu prvencu i doshao do sadasnjosti gde sam od muzike sebi oformio project studio

95% materijala koji se snima kod mene je upravo ovaj zanr - hip-hop, tek po neki R&B, neshto sitno RnR... i tako...
Quote:
Originally Posted by OFF
Muzicko, tehicko-umetnicko obrazovanje (pozeljno)
|
Na moju veliku zalost nisam zavrshio nizu muzicku skolu premda sam imao opciju da sviram koji god sam instrument hteo ali je tada bilo previshe out biti "mali koji ide u muzicku" vec sam morao da se bahatim po skoli i kvartu

Na svu srecu, cujem, pa sam pod "stare dane" nabavljao neshto od literature ortaka koji su ishli u nizu i srednju muzicku i tu, opet, vishe na sluh hvatao fore i kvake...
Iskreno se nadam, da cu za jedno godinu dana zapaliti u Bech na SAE, uporedo sa zadnjom godinom stomatologije.
Oduvek se bavio nekim vidom umetnosti, od grafita (97-98), preko print design-a, web desgin-a, itd.
Quote:
Originally Posted by OFF
Reference (izdanja, bendovi u kojima ste svirali, koje ste snimali - zanrovski naravno, ; zaradjene milione .....) (POZELJNO)
|
Evo i diskografije (kopirane sa mog spejsa):
DISCOGRAPHY:
Appears on:
STRUKTURNA ILUZIJA 01 (
Inflame Beatz / Film Publik Art, December 2003.)
- Track 1.
Intro (2:05) / Arranged By, Drum Programming, Edited By - JanZoo, Arranged By, Drum Programming, Edited By, Edited By [Vocals] - DEMONIO
- Track 2.
DEMONIO - Put (4:15) / Arranged By, Arranged By [Vocals] - DEMONIO, Drum Programming, Bass - JanZoo
- Track 4.
Organizacija 18 feat. DEMONIO - Udarac novog dana (4:15) / Drum Programming, Bass - JanZoo, Rap [Featuring], Arranged By, Arranged By [Vocals] - DEMONIO
- Track 14.
DEMONIO - Kritike (4:05) / Arranged By, Arranged By [Vocals], Edited By - DEMONIO, Drum Programming, Bass - EKS
- Track 17.
Taz feat. DEMONIO - San na javi (3:30) / Arranged By [Vocals], Edited By - JanZoo, Composed By, Arranged By - Marconiero, Rap [Featuring], Arranged By, Arranged By [Vocals], Edited By - DEMONIO
- Track 18.
DEMONIO - Lekcija 2: Revizija feat. Mijlana & Olja (5:25) / Acoustic Guitar, Bass - Nikola Markovic, Arranged By, Arranged By [Vocals] - DEMONIO, Drum Programming - JanZoo, Vocals [Featuring] - Miljana Spasic , Olga Petkovic
- Track 19.
Outro (12:34)/ Drum Programming, Edited By, Edited By [Vocals], Arranged By - DEMONIO
DEMONSTRATURA: POGLAVLJE PRVO (
Inflame Beatz / Film Publik Art, December 2004.)
- Track 1.
Kritike 2 feat. EKS & Woo-Khan (4:55) / Beat, Bass, Drum Programming - DEMONIO, Rap [Featuring] - EKS , Woo-Khan
- Track 2.
Kulturolo?ki fenomen (Ostajem u muzici) (3:30) / Beat, Drum Programming, Arranged By - EKS
- Track 3.
Napravi razliku (3:50) / Beat, Drum Programming, Bass, Arranged By - EKS , Vocals [Shout] - JanZoo , Woo-Khan
- Track 4.
BCREW (Totalno Drugaciji) feat. EKS & Woo-Khan (4:05) / Beat, Bass, Drum Programming - Demonio, Rap [Featuring] - EKS , Woo-Khan
- Track 5.
Pismo (3:30) / Beat, Drum Programming, Arranged By - EKS, Featuring - Ken Veliki
- Track 6.
Zato ?to volim feat. Gospoda (3:40) / Beat, Bass, Drum Programming, Arranged By - El Prezidente, Rap [Featuring] - Gospoda
- Track 7.
Brojac uspeha (3:30) / Backing Vocals [Shout] - JanZoo, Beat, Bass, Drum Programming - Demonio
- Track 8.
1001 Za?to feat. Shorty (5:35) / Beat, Drum Programming, Backing Vocals [Shout] - JanZoo, Rap [Featuring] - Shorty
- Track 9.
Cutanje feat. Organizacija 18 (5:25) / Drum Programming - JanZoo, Beat - Demonio, Rap [Featuring] - Organizacija 18
- Track 10.
Vizija buducnosti feat. Branchy & Lyopol(4:10) / Beat, Drum Programming, Bass, Arranged By - Woo-Khan, Rap [Featuring] - Branchy , Lyopol
- Track 11.
Sve je kao cool feat. Ken Veliki (5:05) / Beat, Drum Programming ? Demonio, JanZoo, Rap [Featuring] - Ken Veliki
- Track 12.
Poglavlje prvo feat. EKS(Interlude) (1:20) / Beat, Drum Programming - Demonio, Rap [Featuring], Drum Programming, Arranged By - EKS
- Track 13.
Pogre?no protumacen (3:45) / Beat, Drum Programming, Arranged By - Woo-Khan
- Track 14.
Sve je pod kontrolom (4:35) / Beat, Drum Programming, Arranged By - Woo-Khan
- Track 15.
Danas, sutra, juce feat. EKS (Interlude) (2:00) / Rap [Featuring], Beat, Drum Programming, Arranged By - EKS
- Track 16.
Heroj naroda feat. Marcelo (5:20) / Beat, Drum Programming, Beat, Arranged By - EKS, Rap [Featuring] - Marcelo
- Track 17.
Nedovr?ena misao feat. Tokyo & WackWacko (5:15) / Drum Programming, Beat ? JanZoo, Featuring ? WackWacko, Rap [Featuring] - Tokyo
- Track 18.
Za jedan kvart... Bulevar! feat. EKS (5:15) / Beat, Bass ? Mysterious, Drum Programming ? JanZoo, Rap [Featuring] - EKS
- Track 19.
Kada sve stane (2:15) / Guitar - Nikola Markovic
- Track 20.
7 Sekundi ti?ine (0:07)
BLACK IN WHITE PRESENTS: DEFINICIJA (
Ammonite Records, December 2004.)
Ultimate Serbian Hip-Hop Mix
- Track 11.
DEMONIO - ?ta ka?em / Beat, Drum Programming - Sa?a Krausovic, Arranged By - Demonio
Zavrshavamo mix mog novog albuma
DEMONIO & BCREW "NA?A POSLA" koji ce se najverovatnije naci u prodaji za Bassivity Music / Mascom (20 novih numera, totalno drugaciji fazon u odnosu na prvi album, odabrani gosti medju kojima i nas dragi "kolega sa Rumskog" Shot zajedno sa Remi tj. Elemental, itd.).
Nisam bio lenj, a i inspiracije je bilo puno tako da je nastao i mixtape koji ce ubrzo nakon albuma u prodaju
DEMONIO presents BCREW "GETO SNOBIZAM", a obzirom na aktivnost vezanu za studijski rad u proteklih par nedelja nije iskljucen josh jedan mixtape
DEMONIO presents BCREW "BLVD"
Ushao u prichu solo, mada mi zadnje dve godine i jache najvishe prija rad kada se skontam sa josh nekim na traci, tako da je drugi album i predstavljanje mog benda BCREW, obzirom da sam ja na svakoj numeri a oni se "rotiraju".
Imam neku ludu ideju i da uposlim real live bend ceo fazon gitara, bas, bubanj, klavijature, dj, itd. ali otom-potom.
To je to

nadam se da nisam smorio