View Single Post
Old 18-09-2007, 12:05 AM   #132
DEMONIO
Member

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Quote:
Originally Posted by OFF
Koji instrument svirate(OBAVEZNO)
Master klavijaturu heh... (nadam se uskoro nekom "sviranju" na MPC-u)
Quote:
Originally Posted by OFF
Koje vrste muzike snimate, mixate......(OBAVEZNO)
Od 99. se bavim hip-hopom, najpre kao demo izvodjac, da bih kasnije zajedno sa Janom poceo rad na prvoj nishkoj hip-hop kompilaciji, kasnije i svom albumu prvencu i doshao do sadasnjosti gde sam od muzike sebi oformio project studio
95% materijala koji se snima kod mene je upravo ovaj zanr - hip-hop, tek po neki R&B, neshto sitno RnR... i tako...
Quote:
Originally Posted by OFF
Muzicko, tehicko-umetnicko obrazovanje (pozeljno)
Na moju veliku zalost nisam zavrshio nizu muzicku skolu premda sam imao opciju da sviram koji god sam instrument hteo ali je tada bilo previshe out biti "mali koji ide u muzicku" vec sam morao da se bahatim po skoli i kvartu
Na svu srecu, cujem, pa sam pod "stare dane" nabavljao neshto od literature ortaka koji su ishli u nizu i srednju muzicku i tu, opet, vishe na sluh hvatao fore i kvake...
Iskreno se nadam, da cu za jedno godinu dana zapaliti u Bech na SAE, uporedo sa zadnjom godinom stomatologije.
Oduvek se bavio nekim vidom umetnosti, od grafita (97-98), preko print design-a, web desgin-a, itd.
Quote:
Originally Posted by OFF
Reference (izdanja, bendovi u kojima ste svirali, koje ste snimali - zanrovski naravno, ; zaradjene milione .....) (POZELJNO)
Evo i diskografije (kopirane sa mog spejsa):

DISCOGRAPHY:
Appears on:
STRUKTURNA ILUZIJA 01 (Inflame Beatz / Film Publik Art, December 2003.)

- Track 1. Intro (2:05) / Arranged By, Drum Programming, Edited By - JanZoo, Arranged By, Drum Programming, Edited By, Edited By [Vocals] - DEMONIO
- Track 2. DEMONIO - Put (4:15) / Arranged By, Arranged By [Vocals] - DEMONIO, Drum Programming, Bass - JanZoo
- Track 4. Organizacija 18 feat. DEMONIO - Udarac novog dana (4:15) / Drum Programming, Bass - JanZoo, Rap [Featuring], Arranged By, Arranged By [Vocals] - DEMONIO
- Track 14. DEMONIO - Kritike (4:05) / Arranged By, Arranged By [Vocals], Edited By - DEMONIO, Drum Programming, Bass - EKS
- Track 17. Taz feat. DEMONIO - San na javi (3:30) / Arranged By [Vocals], Edited By - JanZoo, Composed By, Arranged By - Marconiero, Rap [Featuring], Arranged By, Arranged By [Vocals], Edited By - DEMONIO
- Track 18. DEMONIO - Lekcija 2: Revizija feat. Mijlana & Olja (5:25) / Acoustic Guitar, Bass - Nikola Markovic, Arranged By, Arranged By [Vocals] - DEMONIO, Drum Programming - JanZoo, Vocals [Featuring] - Miljana Spasic , Olga Petkovic
- Track 19. Outro (12:34)/ Drum Programming, Edited By, Edited By [Vocals], Arranged By - DEMONIO

DEMONSTRATURA: POGLAVLJE PRVO (Inflame Beatz / Film Publik Art, December 2004.)

- Track 1. Kritike 2 feat. EKS & Woo-Khan (4:55) / Beat, Bass, Drum Programming - DEMONIO, Rap [Featuring] - EKS , Woo-Khan
- Track 2. Kulturolo?ki fenomen (Ostajem u muzici) (3:30) / Beat, Drum Programming, Arranged By - EKS
- Track 3. Napravi razliku (3:50) / Beat, Drum Programming, Bass, Arranged By - EKS , Vocals [Shout] - JanZoo , Woo-Khan

- Track 4. BCREW (Totalno Drugaciji) feat. EKS & Woo-Khan (4:05) / Beat, Bass, Drum Programming - Demonio, Rap [Featuring] - EKS , Woo-Khan
- Track 5. Pismo (3:30) / Beat, Drum Programming, Arranged By - EKS, Featuring - Ken Veliki
- Track 6. Zato ?to volim feat. Gospoda (3:40) / Beat, Bass, Drum Programming, Arranged By - El Prezidente, Rap [Featuring] - Gospoda
- Track 7. Brojac uspeha (3:30) / Backing Vocals [Shout] - JanZoo, Beat, Bass, Drum Programming - Demonio
- Track 8. 1001 Za?to feat. Shorty (5:35) / Beat, Drum Programming, Backing Vocals [Shout] - JanZoo, Rap [Featuring] - Shorty
- Track 9. Cutanje feat. Organizacija 18 (5:25) / Drum Programming - JanZoo, Beat - Demonio, Rap [Featuring] - Organizacija 18
- Track 10. Vizija buducnosti feat. Branchy & Lyopol(4:10) / Beat, Drum Programming, Bass, Arranged By - Woo-Khan, Rap [Featuring] - Branchy , Lyopol
- Track 11. Sve je kao cool feat. Ken Veliki (5:05) / Beat, Drum Programming ? Demonio, JanZoo, Rap [Featuring] - Ken Veliki
- Track 12. Poglavlje prvo feat. EKS(Interlude) (1:20) / Beat, Drum Programming - Demonio, Rap [Featuring], Drum Programming, Arranged By - EKS
- Track 13. Pogre?no protumacen (3:45) / Beat, Drum Programming, Arranged By - Woo-Khan

- Track 14. Sve je pod kontrolom (4:35) / Beat, Drum Programming, Arranged By - Woo-Khan
- Track 15. Danas, sutra, juce feat. EKS (Interlude) (2:00) / Rap [Featuring], Beat, Drum Programming, Arranged By - EKS
- Track 16. Heroj naroda feat. Marcelo (5:20) / Beat, Drum Programming, Beat, Arranged By - EKS, Rap [Featuring] - Marcelo
- Track 17. Nedovr?ena misao feat. Tokyo & WackWacko (5:15) / Drum Programming, Beat ? JanZoo, Featuring ? WackWacko, Rap [Featuring] - Tokyo
- Track 18. Za jedan kvart... Bulevar! feat. EKS (5:15) / Beat, Bass ? Mysterious, Drum Programming ? JanZoo, Rap [Featuring] - EKS
- Track 19. Kada sve stane (2:15) / Guitar - Nikola Markovic
- Track 20. 7 Sekundi ti?ine (0:07)

BLACK IN WHITE PRESENTS: DEFINICIJA (Ammonite Records, December 2004.)

Ultimate Serbian Hip-Hop Mix
- Track 11. DEMONIO - ?ta ka?em / Beat, Drum Programming - Sa?a Krausovic, Arranged By - Demonio

Zavrshavamo mix mog novog albuma DEMONIO & BCREW "NA?A POSLA" koji ce se najverovatnije naci u prodaji za Bassivity Music / Mascom (20 novih numera, totalno drugaciji fazon u odnosu na prvi album, odabrani gosti medju kojima i nas dragi "kolega sa Rumskog" Shot zajedno sa Remi tj. Elemental, itd.).

Nisam bio lenj, a i inspiracije je bilo puno tako da je nastao i mixtape koji ce ubrzo nakon albuma u prodaju DEMONIO presents BCREW "GETO SNOBIZAM", a obzirom na aktivnost vezanu za studijski rad u proteklih par nedelja nije iskljucen josh jedan mixtape DEMONIO presents BCREW "BLVD"

Ushao u prichu solo, mada mi zadnje dve godine i jache najvishe prija rad kada se skontam sa josh nekim na traci, tako da je drugi album i predstavljanje mog benda BCREW, obzirom da sam ja na svakoj numeri a oni se "rotiraju".

Imam neku ludu ideju i da uposlim real live bend ceo fazon gitara, bas, bubanj, klavijature, dj, itd. ali otom-potom.

To je to nadam se da nisam smorio
DEMONIO is offline   Reply With Quote