View Single Post
Old 15-09-2007, 12:27 PM   #130
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Koji instrument svirate(OBAVEZNO)
Klavijature...

Quote:
Koje vrste muzike snimate, mixate......(OBAVEZNO)
Radim djecije i pop sa jedne i big beat, breakbeat, house, hiphop sa druge i naravno fuge i klasiku sa trece... trudim se da radim samo muziku i aranzman dok bi ostalo prepustio drugim ljudima koji to bolje znaju

Quote:
Muzicko, tehicko-umetnicko obrazovanje (pozeljno)
Zavrsio sam osnovnu muzicku u Prijedoru (mom rodnom gradu) i srednju muzicku "Isidor Bajic"u Novom Sadu za harmoniku. Zbog promjene interesovanja (necu da vjezbam hocu u studio) vracam se u RS i 2000. god. upisujem akademiju u Banja Luci - Opsta muzicka pedagogija (nije bilo nista egzaktnije/modernije). Trenutno sam u toku konsultacija za izradu diplomskog rada.

Quote:
Reference (izdanja, bendovi u kojima ste svirali, koje ste snimali - zanrovski naravno, ; zaradjene milione .....) (POZELJNO)
dosad sam probao da sviram u nekoliko bendova ali mi je uvijek nesto smetalo... Najvise sam uradio radijskih dzinglova (preko 200), nekoliko djecijih pjesama, nekoliko pop-ica, muzika za predstave, za tv reklame... i licno mislim da bi svega ovoga bio veci broj da sam u zivotu imao vise srece sa ljudima (kao da sam magnet za kretene)... trenutno me proganja ideja da kad se stalno zaposlim batalim sve i sjednem i uradim svoj instrumentalni album (valjda sam sazrio). ali sve u svoje vrijeme...

dirigujem novosnovanim djecijim horom (tek je bila treca proba)

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote