View Single Post
Old 14-09-2007, 06:43 PM   #37
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Apple Logic Studio

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Ja po ko zna koji put ponavljam da je moj post - izraz mog misljenja, sto ce reci - koga interesuje, neka procita, a koga ne, nek me zanemari, k'o sto mnogi vec rade sa mnogima...Valjda sam zasluzio svojim minulim radom, a pomalo i sadasnjim da imam svoje misljenje bazirano ne na tome sto sam posisao svu mudrost sveta, nego sto imam dosta, zaista dosta iskustva, a i svasta sam probao, pa valjda mogu nesto i da tvrdim, postujuci pri tome SVACIJE misljenje, cak i ako licno mislim da je idiotsko ili pogresno. Sto se umiranja tice, obzirom na svoje godine (50+) nisam tako daleko, pa makar to bilo i od leukemije, a u poslednje vreme sam to nekoliko puta i pozeleo, neka mi onaj gore (ako ga ima) oprosti...
Ajd' stvarno da ne preterujem sa smaranjem.
Ova tema me interesuje tako da nemam nameru da je preskacem zbog odredjenih clanova koji ne znaju sta je dosta.

Ako neko sa 50+ godina ne zna kada je dosadio sa svojim kuknjavama i popovanjem sta je prava stvar, kao da on jedini zna sta valja, onda je to po prilicno zalosno.

Uvek se branis da ti iznosis samo svoje misljenje a pri tome ismejes sve ostale koji ne misle tako na vrlo fin i tebi svojstven nacin.

Svako treba da da se potrudi da ga drugi ljudi cene i poshtuju, ako mu je do toga uopste i stalo na prvom mestu, a ne da se konstantno samosazaljeva i smatra sam za sebe kako je on nesto zasluzio i pri tome se stalno izvinjava kako nece da smara. ...

I poslednje, nisi jedini koji ima ORIGINAL software na ovom forumu.
Dosta ljudi ima mnogo skuplje programe od tebe pa ne zvone na sva zvona i ne prozivaju ostale koji to nemaju.
Licno imam original Nuendo 3, i koga zabole za to na kraju? Nikoga ...moj izbor.

Ajmo o temi ali bez polivacina tipa Logic je najbolji na svetu ostalo je shit, to neka svako sam za sebe proceni.

Logic nece ugroziti Nuendo 4 ( koji ce se pojaviti sledeceg meseca) jer nisu u istom rangu i razlicite ciljne grupe poslova.
Ugrozice, kao sto odavno jeste - sto nije nista novo, Cubase 4, i licno mislim da je u sekvencerskoj ponudi Logic bio i ostao ispred CSX3 i C4.

Ovim potezom Apple je uspeo da zainteresuje mnoge iskljucive zagrizenike Steinberga ( Cubase user base), buduci da je cena/kvalitet apsolutno ne pobediva.

I sam razmisljam o kupovini istog, stoga me ova tema interesuje da cujem sta imaju (pametno da kazu bez mudroserije) Logic korisnici.