Quote:
Originally Posted by slowstar
Ja po ko zna koji put ponavljam da je moj post - izraz mog misljenja, sto ce reci - koga interesuje, neka procita, a koga ne, nek me zanemari, k'o sto mnogi vec rade sa mnogima...Valjda sam zasluzio svojim minulim radom, a pomalo i sadasnjim da imam svoje misljenje bazirano ne na tome sto sam posisao svu mudrost sveta, nego sto imam dosta, zaista dosta iskustva, a i svasta sam probao, pa valjda mogu nesto i da tvrdim, postujuci pri tome SVACIJE misljenje, cak i ako licno mislim da je idiotsko ili pogresno. Sto se umiranja tice, obzirom na svoje godine (50+) nisam tako daleko, pa makar to bilo i od leukemije, a u poslednje vreme sam to nekoliko puta i pozeleo, neka mi onaj gore (ako ga ima) oprosti...
Ajd' stvarno da ne preterujem sa smaranjem.
|
Ova tema me interesuje tako da nemam nameru da je preskacem zbog odredjenih clanova koji ne znaju sta je dosta.
Ako neko sa 50+ godina ne zna kada je dosadio sa svojim kuknjavama i popovanjem sta je prava stvar, kao da on jedini zna sta valja, onda je to po prilicno zalosno.
Uvek se branis da ti iznosis samo svoje misljenje a pri tome ismejes sve ostale koji ne misle tako na vrlo fin i tebi svojstven nacin.
Svako treba da da se potrudi da ga drugi ljudi cene i poshtuju, ako mu je do toga uopste i stalo na prvom mestu, a ne da se konstantno samosazaljeva i smatra sam za sebe kako je on nesto zasluzio i pri tome se stalno izvinjava kako nece da smara.

...
I poslednje, nisi jedini koji ima ORIGINAL software na ovom forumu.
Dosta ljudi ima mnogo skuplje programe od tebe pa ne zvone na sva zvona i ne prozivaju ostale koji to nemaju.
Licno imam original Nuendo 3, i koga zabole za to na kraju? Nikoga

...moj izbor.
Ajmo o temi ali bez polivacina tipa Logic je najbolji na svetu ostalo je shit, to neka svako sam za sebe proceni.
Logic nece ugroziti Nuendo 4 ( koji ce se pojaviti sledeceg meseca) jer nisu u istom rangu i razlicite ciljne grupe poslova.
Ugrozice, kao sto odavno jeste - sto nije nista novo, Cubase 4, i licno mislim da je u sekvencerskoj ponudi Logic bio i ostao ispred CSX3 i C4.
Ovim potezom Apple je uspeo da zainteresuje mnoge iskljucive zagrizenike Steinberga ( Cubase user base), buduci da je cena/kvalitet apsolutno ne pobediva.
I sam razmisljam o kupovini istog, stoga me ova tema interesuje da cujem sta imaju (pametno da kazu bez mudroserije) Logic korisnici.