View Single Post
Old 14-09-2007, 09:24 AM   #30
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Apple Logic Studio

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Naravno da imas pravo da volis sta hoces , samo nemoj da smaras druge sa time i da zakljucujes za sve ostale

To mu dodje slicno kao kad neko prdne u prostoriji , pa kaze .... ko nece da dise , ne mora !!!

Sa druge strane , vec smo svi naucili napamet sta volis , tako da sam SIGURAN , da ne treba to da ponavljas

U stvari , lakse je da ispod u " potpisu " napises nesto tipa " Logic do smrti " ili tako nesto ..... i onda nece biti potrebe da to pominjes u svakom postu

Pozdrav

Malo pirkanja nikad nije na odmet ! he,he,he...zezam se!
Pa zar ovo nije forum za lozace? Svi se loze na nesto i stavljaju drugima do znanja!!
koliko ih ima koji otkidaju na stare analogne sintije (iako soft sintovi sve to mogu isto i bolje ), pa im niko ne zabranjuje da o tome pisu..

Koliko njih se lozi na lemilicu ili akustiku ili sta vec??

A sta smo tek skrivili da budemo bombardovani nebulozama od demo snimaka i "produkcija"...ko hoce nek skida i nek slusa!

Ko nece nek preskoci, da li je to post, mp3, slika itd....

E kad bi sad ja poceo da komentarisem sve sto me iritira oko mene i na forumu i u studiju itd..gde bi mi bio kraj??

Svako ima pravo da se lozi! neko sto ce sa novom spravom da odradi posao bolje i brze, neko sto ce samo da je stavi na stalak i gleda je ili sto ce da instalira novi software (pored ostalih 300 !) tek da bi rekao "e sad imam sve!!"

Znam bar 10 ljudi koji neumorno nabavljaju krakirane software, sampling CDs, kupuju sprave itd a nikada nisu napravili nista vredno sa tim...

sto kazu: "zivot je kratak...da bi se uzbudjivali zbog malih stvari" !

peace
DaBear is offline   Reply With Quote