Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Ne treba ti. Kupiš dva polarizirana, spojiš ih i dobiš nepolarizirani. Ali ako ti baš treba non-pol, ima Chipoteka od Monacora (audio kapovi) ali skupo do besvjesti.

ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni je Monopoly stigao u petak. Ali pošto trenutno nemam osciloskop, za sada sam odgodio rekapiranje i kalibraciju. Pošto planiram kupiti neki polovni osciloskop kroz mjesec dana, ako si zainteresiran, možemo u isto vrijeme restaurirati Monopolije!!!!!!!
Ono... međusobno djelimo savjete, workarounde i shortcutove i kontroliramo rezultate mjerenja. Ako oćeš možemo otvoriti thread "restauracija Monopolija" i tamo ubacivati progres, kako ide, dio po dio.
Ali moraš mi dati nekih mjesec dana od sada, da ja nabavim osciloskop, pa onda krećemo u restauraciju (trenutno nemam para za osciloskop).
JAVI AKO SI ZA !!!!!!!!!!
|
Jao sjajno. Bas mi je drago da si uspeo da sredis. A sta je sa MS 20?
Ideja je sjajna, samo sto ce to raditi moj drugar a ne ja. Medjutim, to nas ne sprecava da otvorimo temu i da radimo zajedno. I ja cu za oko mesec dana krenuti sa time, idem sada na more pa kad se vratim dolazim do Zagreba (obavezno se moramo videti), i tek onda idem po Korga i krecemo.