Quote:
Originally Posted by SHIVA
sad sam poslushao Autechre (cca od 1997 do 2001) i ne znam kako si doshao do zakljuchka da je Seven Ark losha kopija. Slozhio bih se da je Seven Ark ekipa vjerojatno slushala Autechre jer se osjeti minimalan utjecaj u melodijskom pristupu, ali Seven Ark je ritmichki dosta drugachiji i ima generalno rafiniraniji pristup produkciji. Gotovo bih rekao da je Seven Ark evoluirao u odnosu na njihove glazbene utjecaje. Nazvati to loshom kopijom bash i nie objektivan komentar. No svi smo mi samo ljudi, i chesto ono shto prvo chujemo uzmemo kao referencu. Ja sam prvo naletio na Seven Ark pa sam mozhda i ja malo subjektivan.
Sve u svemu, hvala na preporuci... Autechre mi je definitivno osvjezhio experimentalnu play listu. Malo je takve muzike s obzirom na poplavu izdanja u drugim zhanrovima 
|
ja sam malo prejako prokomentarisao seven ark, lik je ok, al Autechre slusam vec dosta dugo, i znam na koju foru sve to rade tj, sta i kako koriste i zato im odajem priznanje veliko, 'spram drugih. a ima jos gomila producenata u poslednje vreme koji rade taj fazon. danas je to manje vise lako uraditi(imas gomilu mogucnosti), al tad kad su Autechre poceli, tada je to bilo i suvise komplikovano za shvatiti, a kamoli uraditi.