Quote:
Originally Posted by D.K.
Ovako!!! Ja sam iz Hrvatske, neznam kakve su cijene kod vas i kakvog ste ukusa u soundu gitare!! Ja Imam Ibaneza RG570 Prestige, cjena oko 900E ?to je za takvu cjenu kod nas i ?to dobi? za tu lovu jedan od najboljih izbora!!!! Ko Jackson soloist recimo gitara koja vredi 2000-3000E!!! Humbackeri V7, V8 i singl S1 su odličan izbor od Hendrixa na singlu do Metallice na V8 i Slash sola?a na V7! (ukratko)!!! Sa Laney - pojačalima uz Boss GE-7 vrhunski!!!!
Pozdraf!!!!
|

Pa nije ba? "Kod nas" jer ovde na forumu ima ljudi sa svih strana

Ne znam kako imash 570 prestige, misli? valjda RG 1570? Neću se slo?iti sa tobom iz vi?e razloga, ponajvi?e zbog magneta koji su daleko od sjajnih da ne upotrebim neku te?u reč. Ne vidim ni?ta na toj gitari ?to bi zaslu?ivalo da gitara bude drastično skuplja od obične 500 serije japanca, jer običan Ibanez uzet u oglasima (400e) plus Dimarzio (200e) je mnogo manje od 900e a zvuči daleko bolje. Ako bi se stavili pristojni magneti u 1570 to bi pomoglo ali onda gitara ko?ta jo? vi?e. Ako ni?ta drugo, bar je lepa gitara. Ono ?to valja u prestige serijama su oni ne?to skuplji modeli koji su mahagoni i vrat kroz telo, i imaju ozbiljnije magnete.
Quote:
Zar prestige serija ne bi trebala uvek da ide sa dimarzio magnetima? Koliko se secam prestige samo oznacava da je vrat rucno obradjen (tja...) i da ima bolje magnete. nesto mi je skupa da bi dosla sa V7 i V8 za 900E. Bolje onda za te pare da se uzme obican RG iz 5xx serije.
|
Pa taj najjeftinije prestige zaista ima v7 i v8, ostali imaju bolje magnete. Naravno da je prestige pomalo prodaja magle, ali ?ta sad.