Za mene je Brega uvijek bio legenda i na neki nacin uzor. Uvijek su me nervirale te "price" koje kruze o njemu. Neka svi ti koji pricaju sami nesto "ukradu" kao sto je Brega "ukrao" i neka postanu ono sto je on postao. Iako pripadam mladjoj generaciji koja nije mogla licno da posvjedoci to doba kad je Brega zabilstao sa Dugmetom, divim se aranzmanima i kompozicijama koje je radio sa njima, nije da mi se ne dopada ovo sto u poslednje vrijeme radi , al me ne fascinira u tolikoj mjeri kao tadasnje kompozicije. Glupo je suditi o privatnom zivotu ili bolje, karakteru nekoga koga nisi nikad ni vidio, a kamo li da ga poznajes, tako da se ja sjetim onog stiha " pamtite me po pjesmama mojim" pa kakav god da je taj Bregović kao ličnost (a komentari o njegovoj ličnosti se mogu čitu na sve strane, zato to i pominjem) mene to ne zanima, niti ima potrebe bilo koga da zanima. Brega je uradio šta je uradio i to je fakat, svidjalo se to nekima ili ne!
Samim tim, gajim i veliko poštovanje prema Ogiju Radivojeviću kao covjeku koji je sradjivao sa muzicarem kalibra Gorana Bregovica...
Ja sam jedna anonimna individua i uopste nije vazno sta ja mislim, ali prosto sam morao....pa ako treba na opet na sud---na sud!
edit
Ogi, zanima me ako bi mogao da mi kazes, da li je istinita ta prica da Brega uopste nije neki dobar svirač gitare , tj. da je totalno prosječan što se toga tiče i da očajno pjeva...? jer ako je tako, onda ću ga još više voljeti, jer sam i ja prosječni svirač gitare koji očajno pjeva
postovanje
poz