View Single Post
Old 05-09-2007, 02:38 PM   #22
Don Solaris
Pro Member

Default Re: VA synth - predstavnici i karakteristike

Quote:
Originally Posted by MHz View Post
ti svirash tu gomilu sintova koju imash..

Zadnjih 17 godina, da. Prije toga sam uglavnom lupkao po školskoj klupi ili eventualno mrdao nogom u koljenu. Inače "gomila" je nastala tek pre 3 godine. Do tada je bio samo jedan synth, a ja nisam imao ni za patike.

Quote:
Ne pricham sad samo o JP-u..ali chvrsto verujem da bi ti sintovi koji tebi 'ne zvuche' i 'ne rade' kada ih ti svirash
E stani sad malo... zajebanciju na stranu. Koji to moji 'synthovi' ?

Ne razumijem te.... O kojim synthovima ti to govoriš ?

Quote:
radili bar 50% bolje kada bi ih ja zasvirao..

Gle ... ako uopće hoćeš da ozbiljno doživim ovaj tvoj komentar evo jedan lagani zadatak (dovoljan je bilo koji rompler sa multiband resonantnim filterom): http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18551

Kada ga završiš (a znam da nećeš, jer za ovo što sam zadao mora da budeš jebeno dobar u sintezi zvuka) onda tek možemo početi pričati malo dublje o ostalome. Usput, jel imaš ti neke radove iza sebe? Neznam... naprimjer ... ja sam radio jedan Ambient Sample CD-ROM-u, imam 10 objavljenih članaka na deepsynthesis.net vezanih uz sintezu, bio sam več nekih 8-9 puta na MATRIXSYNTHU-u i sl. Pa eto.. čisto me zanima malo tvoj rad, šta imaš iza sebe. Kada več tvrdiš da bi zvučalo 50% bolje kada bi 'ti zasvirao'.

Imaš li neke soundove koje si radio na JP-8000? Ne mislim da lead i bass (svatko zna uključit square i okretat cutoff), nego na neke malo kompleksnije stvari. Naprimjer nešto ovako ili ovako (dva moja JP sounda). Čisto da vidim Tvoje sposobnosti programiranja zvuka. Zanima me tih 50% bolje kada 'ti zasviraš'.

Last edited by Don Solaris; 05-09-2007 at 04:14 PM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote