View Single Post
Old 05-09-2007, 11:28 AM   #4
MHz
Pro Member

MHz's Avatar

Default Re: VA synth - predstavnici i karakteristike

Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post
Bogami je. Ta plastika ne vredi više od 400 EUR.
izvini..zeznuo sam se oko vrednosti dolara.. Jel to znachi da necesh zvati Ogija? pazi..kao nov..za 500 evara.. meni to nije puno za jp-a..

Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post
Sa druge strane imaš 3 puta jeftiniju AN1-x koja je dva put jača i ima dva put više mogučnosti i ima BASS. JP-8000 nema bass.
Ne znam da li ti svirash tu gomilu sintova koju imash.. Sve shto prochitam u tvojim postovima je o tome kako si neki popravljao i kako si neki nashao jeftino u Nemachkoj..Ne pricham sad samo o JP-u..ali chvrsto verujem da bi ti sintovi koji tebi 'ne zvuche' i 'ne rade' kada ih ti svirash..radili bar 50% bolje kada bi ih ja zasvirao.. ali shta je tu je..ti ih imash..a ja ne..

I ne treba ceniti sint po tome da li ima bassa ili nema..koliko ima oscilatora, kakvi su mu filteri i slichno..vec po tome da li ti je sint inspirativan i da li ti se javljaju nove ideje kada sednesh (ili stanesh) da ga svirash..
Koliko sam ja imao sjajnih momenata i sjajnih svirki i jam sessiona sa jp-om.. on meni vredi duplo vishe nego shto sam ga platio..

Last edited by MHz; 05-09-2007 at 11:49 AM.
MHz is offline   Reply With Quote