View Single Post
Old 04-09-2007, 12:45 PM   #50
Artscaper
Junior Member

Default Re: Samogradnja studijske ezoterije

Quote:
Originally Posted by FrankoPanko View Post
Evo, upravo dovrsio 1178 dual fet limiter!
Zvuk - odlican! Stavio sam neke custom made line audio trafoe na izlazu i jako sam zadovoljan. Ovih cu dana okacit par audio fajlova i usporediti sa kompresorima koje imam u studiu ( dbx 166, Symetrix 522, Aphex Expressor 651, Behringer Autocom, TL Audio Fat man 1). Tu je i fotka...
Aaaa, takav je tvoj problem sa kucistima
Molim te salji mi tvoj mail na PM i ja cu ti slati sto treba za transformator. Jedina stvar koje nemam su blueprints. Pocekat cu 10 dana da se vrati Brian Sowter i pitat njega da mi jih salje. Ali ovaj trafo je vrlo kompliciran vec zbog materiala gdje idu omoti (neznam kako tome vi kazete), zica mislim da je high nickel. Vec bi bilo nesto ako covjeka pitas da li moze dobiti taj high nickel...i na kakav nacin moze napraviti omote-bifilarne, obicne...Kad to znamo bi mogao pitati CJ-ja (wacuumbrain sajt) koji transformator bi onda taj covjek mogao napraviti. Inace radi "dissections" transformatora za cijeli Prodigy, Cinemag, mislim da i za Sowter, tako da je nekakva referenca za te stvari. Isto Max iz Prodigy.
Dobro, slat cu sto trebas i vidimo sta moze i sta ne moze.
P.S. Koji dizajn je Vari-Mu kojeg si napravio? Vrlo me inetresira. I kakvi su ti vokali na linku? Meni ne bas neznam sta ali se cuje da je REDD 1. klasa. Dobit cu jos nesto semplova da mozemo slusati...
Artscaper is offline   Reply With Quote