View Single Post
Old 04-09-2007, 11:43 AM   #22
grada27
Senior Member

Default Re: Prostor Za Probe I Studio

Napokon sam odlucio sta i kako.Pocinjem od poda,radim rostilj od greda koji stoji na gumenim podloskama.I izmedju greda kamena vuna najvece gustine i to se zatvara osb plocama u 3 sloja.Dalje zidovi,kompletna soba oblepljena sundjerom termo silentom,a plafon dodatno oblozen azmom.Na zidove stavljam i ursa 5cm.Rostilj drveni odmaknut od zida koji takodje stoji na gumi 3cm.Slojevi, govorim od zida:sa unutrasnje srane rostilja prema unutrasnjem zidu sundjer termo silent 2cm,osb ploca,u samom rostilju,azma sa kondorom posto je vec imam,karton valoviti u slojevima debljine jedno 2-3 cm, kamena vuna 5 cm,zatvaram rostilj osb plocama 2 sloja,na njih ponovo kamena vuna 5 cm i jos jednom zatvaranje osb plocama koje oblazem azmom.Plafon isto rostilj i izmedju kamena vuna .Takodje azma na samom plafonu i sa unutrasnje strane.Uglove punim kamenom vunom kao bass trap.Ako negde gresim,bilo bi super da se sada ispravim, jer sam tek poceo sa pravljenjem rostilja za pod.Unapred hvala na savetima ako ih bude bilo.Napominjem da mi je sada trenutno najbitnije da zvuk ostane u sobi,a ako nemoze tek onda bih se zabavio oko akustike.

Pozdrav!

Last edited by grada27; 04-09-2007 at 04:32 PM.
grada27 is offline   Reply With Quote