Thread: novo sub-sud
View Single Post
Old 02-09-2007, 10:03 PM   #33
gorjan
Senior Member

Default Re: novo sub-sud

Quote:
Originally Posted by grada27 View Post
Vazi i to je nesto,samo mislim da nije tesko reci neko subjektivno misljenje sto se tice pesama, bez zajedljivih komentara.Ok ako su moji komentari izazvali takav stav,inace ja iza ovih snimaka stojim sto posto,bas zato sam i trazio savet..Nemogu da stanem samo iza nekog muzickog pravca,muziku gledam malo sire.Inace nisam trazio da mene analiziras,vec pesme.Stvarno nemam nameru da na isti nacin odgovaram nekom koga ne poznajem.

Pozdrav!
Nisam bio zajedljiv, rekao sam ti sta mislim o tim skicama posredno, posto ih ne smatram gotovim pesmama. Ne analiziram tebe, nemoj to ni da pomislis, samo dajem komentar na ,po mom misljenju, pregrst NEDOVRSENIH pesama.Vidim da si "iz stare skole" koju ja inace veoma postujem,zato i komentarisem ovaj tvoj rad.Naslusao sam se ja i Lune i kojecega i zato ti i tvrdim, dobronamerno, da ima jos da se radi na tim tvojim pesmama, ne bi da ulazim u pojedinacnu analizu, posto je zaista nezahvalno komentarisati neke licne utiske.To sto se meni svidja ili ne u smislu teksta ili melodije ili pevanja, uopste ne mora biti merilo za bilo sta.(preslusao sam paket, kise i skok u bangkok).
Naravno, to je moje subjektivno misljenje, pa ti mozes da o njemu razmislis i da ga slobodno odbacis kao potpuno neosnovano.Necu se uvrediti
gorjan is offline   Reply With Quote