Thread: izdavanje?
View Single Post
Old 02-09-2007, 09:06 PM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: izdavanje?

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Iskreno, meni se ovo ne svidja. Smem da tvrdim da prosecan americki demo reper moze da radi dosta bolje od ovoga.

@silicon science : Shpiri svaka cast. Hain Teny sam dosta slusao i rade dobar rep i to na svoj nacin sto je veliki plus.

Ono sto ja hocu vama ljudi da kazem je sledece. Zasto bi neko iz inostranstva kupio prosecan rep na engleskom kad moze da slusa i kupi mnogo bolje od toga? Ja iskreno ne bih ovo slushao kad mogu da slusam daleko bolje izvodjace. Imamo lep jezik i nikada nisam gotivio koriscenje stranog jezika u domacoj muzici. Cenim svaciji trud da izgura svoju pricu ali moj licni stav je da od toga nema neke koristi.

Pozdrav

ovi nashi vise zvuce pre kao Red Hot Chilly Pepers nego kao rapperi! Izmedju pevanja i rapa...i ovakvo, ladno prolazi (steta sto pesme nisu neke!)
A ako pricamo o pravom hip hop rapu, KOD NAS NIKO NE MOZE DA NAPISE TAKVE RIME I TEKSTOVE NA ENGLESKOM! pa tek posle engleski, akcenat itd...

Mislim slusao sam tonu nasih rapera, i ne mogu da sastave ni lyrics dobro , da sve lepo pase, ritmicki, da IZGOVORE u ritmu, da su im inteligenni tekstovi, da imaju foru..ima jos mnogo da se uche oko toga!

PS...Bad Copy Zoor, je vrlo blizu...ima fazon i Beogradski sindikat - alal vera..super koncept, ludilo video!!

Last edited by DaBear; 02-09-2007 at 09:09 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote