Quote:
Originally Posted by Tribal_kg
Iskreno, meni se ovo ne svidja. Smem da tvrdim da prosecan americki demo reper moze da radi dosta bolje od ovoga.
@silicon science : Shpiri svaka cast. Hain Teny sam dosta slusao i rade dobar rep i to na svoj nacin sto je veliki plus.
Ono sto ja hocu vama ljudi da kazem je sledece. Zasto bi neko iz inostranstva kupio prosecan rep na engleskom kad moze da slusa i kupi mnogo bolje od toga? Ja iskreno ne bih ovo slushao kad mogu da slusam daleko bolje izvodjace. Imamo lep jezik i nikada nisam gotivio koriscenje stranog jezika u domacoj muzici. Cenim svaciji trud da izgura svoju pricu ali moj licni stav je da od toga nema neke koristi.
Pozdrav
|
ovi nashi vise zvuce pre kao Red Hot Chilly Pepers nego kao rapperi! Izmedju pevanja i rapa...i ovakvo, ladno prolazi (steta sto pesme nisu neke!)
A ako pricamo o pravom hip hop rapu, KOD NAS NIKO NE MOZE DA NAPISE TAKVE RIME I TEKSTOVE NA ENGLESKOM! pa tek posle engleski, akcenat itd...
Mislim slusao sam tonu nasih rapera, i ne mogu da sastave ni lyrics dobro , da sve lepo pase, ritmicki, da IZGOVORE u ritmu, da su im inteligenni tekstovi, da imaju foru..ima jos mnogo da se uche oko toga!
PS...Bad Copy Zoor, je vrlo blizu...ima fazon i Beogradski sindikat - alal vera..super koncept, ludilo video!!