Quote:
Originally Posted by Oggy
50 evra ti kosta bolji kabl...
Moj savet nista ispod 300, optimalno oko 500 evra rang cena.
|
Ako u tom rangu mislis na ona Tenson, Benson, Swenson, Glodjiton i kakva vec Kinesko - Koreansko - Tunguzijska sranja (vidi sto je lepa za male pare-sta joj fali?)... uhhhh... O.K. za svirku, zajebanciju i sviranje "Devojko u sutonu tihom" odusevljenoj balavici na uvce

, ali, kad treba da se snimi akustara... e... onda je frka
Pogotovu sto gitaristi (oni koje ja znam) obicno kupe akusticnu "da se nadje", a monetarne jedinice slupaju u elektricnu, pojachalo, procesor...

Kad akusticna u startu nije kako treba i kad nema plemenit, sirok... LEP.. zvuk u snimku, onda dzaba i Neve EQ, Manley, LA2A i sva cuda ovog sveta... zna se od cega se ne pravi pita... Moze po nesto da prodje kad akusticna nije dominantna... ali... ako treba da se razlaze i da bude u prvom planu... ehhh...
Od akusticnih koje mogu da se "ogrebem" jedine dve gitare koje su mi se dopale je jedan bolji model Washburna i jedan (cak neozvuceni) Ovation (Srce zna... Bracin, a znas i ti Oggy Bracu), sto me je zachudilo, jer Ovation ne volim... ipak... ovaj radi super...
Ako Sumanut misli da kupi nesto za zezanje po kuci, uz logorsku vatru i sl.

, onda O.K., ali... ako ima ozbiljne namere sa tim instrumentom... uhhh... bolje neka skuplja novce...