Quote:
Originally Posted by tom
Btw,sinoc u Deda Luki su pored nas sjedili neki metalci i uzagreno pricali u svom fazonu.Da nisu to ti?Imali su hercegovacki naglasak.
|

Ispade mi smoki kad sam vidio ovo.
Nadam se da je Blagoje pojasnio situaciju preko PP.
Premalen grad.
Quote:
Originally Posted by Dushan_S
E, ja sam malo pročitao ove tvoje post-ove i zaista nisam siguran da razumem odakle tebi motivacija da se bavi? time čime se bavi?, tj trudom da od go..na napravi? pitu. Nije da mi je snimatelj glavna profesija ali imam drugara koji to radi, pa i u jako niskobud?etnim varijantama, pa sam video kako kod njih stoje stvari.
Ako ti plaćaju po pesmi, snimi da je tonski dobro i namerno ostavi da se raspadaju, tad će se čuti da je do njih a ne snimatelja. Ako plaćaju na sat, vidi da ne pretera? sa popravljanjem jer onda će ti posle pričati iza leđa da si izmi?ljao besne gliste da bi im uzeo pare a i prvi tejkovi su bili navodno dobri.
Ovo "briga me!" jeste pomalo lo?a stvar ako ti uđe u naviku kao generalan stav ali mislim da je kod takvih situacija najbolje svakih malo pitati njih da ti amenuju da li je to dobro ?to je urađeno i ako ka?u da je njima dobro, odlično, mo?e da bude i raspad sistema, nije tvoj problem, samo je bitno da ti tad ka?e? da je recimo trebalo tačnije, ali da će se raditi po njihovom. Dapače, JO? BOLJE! Uradiće lo?e snimke, neko će im treći skrenuti pa?nju ?ta ne valja, (pa neće moći da krive tebe, jer si ti rekao da ne valja ali je bilo po njihovom) i onda će se vratiti kod tebe u studio da poprave ?to će ih ko?tati odvojeno extra. Jest surovo, ali nerve izgubljene na gluposti ne mo?e? nadoknaditi, čak ni parama.
|
Dodaću ti nekih detalja o ovome kad se budemo čuli, postoje neka logična obja?njenja ove situacije koja se oslanjaju na karakter snimatelja kojem je nadimak Blagoje (veza sa karakterom?)...
Blags, izvje?tavaj ?ta se de?ava dalje!