View Single Post
Old 30-08-2007, 10:24 AM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Optimizacija XP-a zabluda?

Primecujem pojavu u poslednje vreme da se svi nesto intimiziraju i rode samnom. Molim vas da to ne cinite, osim, ako stvarno nismo u nekom srodstvu, a i tada to ne bi bilo mnogo bitno za rasprave na forumu...

Razloga da kritikujem imam, zato sto iznosis neistine na forumu koji citaju i ljudi koji se time ne bave profesionalno da bi mogli da naprave razliku izmedju nekoga ko poseduje znanje i kompletnog diletanta.

Ono sto si napisao, nema veze ni sa zivotom ni sa realnoscu i menjanje latencije u toku rada nije nikakva opasna akcija, vec samo nacin da se rastereti sistem u odredjenom momentu, kada za niskom latencijom nema potrebe.

Ako si i imao nekih problema, oni nisu bili vezani za menjanje latencije, vec za tvoje neznanje ili za bug u programu iili crnu magiju...

Ne brkaj babe i zabe.

I da...
Tvoje (eventualno) sledece javljanje na ovu temu, ocekujem da bude potkrepljeno konkretnim dokazima o stetnosti menjanja latencije po projekat (ili sta vec...), a ja cu ti tada (argumentovano) dokazati da to nije tako.

Svaka dalja, neargumentovana i nestrucna rasprava se brise, pa opomena, pa znas vec i sam...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote