Quote:
Originally Posted by kravadinka
|
Fino ..... a kojom muzikom se bavis ?
Quote:
Ma dobro, ako sam ista naucio o muzicarima to je da svako ima neki svoj svet i neku svoju spravu u koju se kune, pa mi i nije cudno bilo sta sto cujem od bilo koga! Isto tako oni mogu okarakterisati mene, potpuno imam razumevanja i mogu reci da se slazem, koliko god oprecno misljenje imao! 
|
Niko te ne karakterise , pitao sam te potpuno konstruktivno pitanje ..... a ( ako procitas pazljivo ) samo ti si izneo spravu u koju se kunes .... niko drugi
Quote:
Nego ovo je cini mi se sedmi forum na kome "boravim" i gotovo na svakom ne mozes iskazati svoje misljenje a da neko ne proba da ga opovrgne i ne pretvori konstruktivnu diskusiju u destruktivnu raspravu!
|
Niko to ne radi ..... vec si iz sopstvenog neznanja poredio dva reverba koja nisu uporediva .... jednostavno drugacije rade

... e sad neko bupne da TC m 6000 radi kao Timeworks 4080 , nekako je logicno da se neko javi da ispravi , da se neko ko ne zna , ne bi zbunjivao ...... mozda ti se to desava i na drugim forumima ???
Quote:
No... Impulsi?! Od svih koje sam koristio najvise su mi lezali sa PCM 91 jer oni sa skupljih sprava nisu bili nesto ubedljivi!
Ali, to sam samo ja...
Max... Nemoj da si nervozan, polako... 
|
Ma di sam nervozan
Pozdrav