Thread: VST humanizer
View Single Post
Old 28-08-2007, 09:31 PM   #6
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: VST humanizer

Time Warp je odlicna fora i mislim da nije bez veze, ne znam zasto tako mislis...

Sledeca stvar za koju su mi rekli da je rade svi najpoznatiji producenti na svetu je da iskopiras tu traku i bacis obe po panorami, gde ces jednu pomeriti nazad a drugu napred za par milisekundi, u zavisnosti od tempa pesme, ali... Efekat je pomalo cudan, s obzirom na to da to rade kako rekoh najpoznatiji producenti na svetu..

LM, najbolje ti je da radis sa Time Warp a onda jednoj od traka obrnes faze (ako se dobro secam) i rezultat bi trebao biti identican kao da je svirano dva puta, e sad ima posla ali... Nisi ni svirao dva puta!

Inace nista od tih softverskih stvari za gitaru ti nece raditi ne znam ni ja kako! Probao sam to dosta puta, jednom smo imali toliko los procesor da sam se smorio i samo sam snimio flat gitaru sa kojom sam se kasnije igrao, ali nisam dobio nista narocito!
E sad kad mi donesu Stratocaster hocu da crknem od muke, prosto mi je gibson Les Paul savrsen za snimanje, eventualno Ibanez, ali i to je vec stvar ukusa...
kravadinka is offline   Reply With Quote