Thread: Trigger
View Single Post
Old 28-08-2007, 02:29 PM   #27
gorjan
Senior Member

Default Re: Trigger

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Hvala ?to si preslu?ao pesmu Gorane, drago mi je da ti se svidja, kako sa produkcijske, tako i sa autorske strane Posebno mi je drago da ti je spot "legao"!
Pa Dusane, da si zapoceo thread sa "voleo bih da cujem vase misljenje o..." ja tome sigurno ne bi odoleo, ma koliko se trudio .Naravno da sam preslusao pesmu, kao uostalom i vecinu snimaka u ovom delu foruma, slusao sam i one tvoje gitarske uratke, posto mi nista ne znaci sta neko zbori i piskara po forumu dok ne cujem"o cemu to oni pevaju".
E sad da prvo cestitam za PGP, to vec samo po sebi dosta govori.
Ja licno mislim da su spot i muzicka atmosfera odlicno uklopljeni, zvucite odlicno, glas pasuje u tu atmosferu, bar u meni stvara taj sablasni efekat, a na tom kvalitetu i lezi kritika koju imam.A to je tekst.Kad ste vec imali kao podlogu takvu dobru atmosferu, cemu ovo: "sve bi dala da te nisam volela, ne treba mi ovaj bol u grudima, jer ja mogu sama, bar jos jedan dan". Ovo komotno moze da bude i Ana Stanic, i A.Radovic ili Neverne Bebe ili bilo ko od pop pevaca kojima, bar po mom misljenju, vise odgovara ovakva tekstualna materija. Ovaj moj komentar je zaista iz najbolje namere, mozda malo izazvan time da se tekst u pevackoj muzici sve vise i vise zanemaruje i banalizuje. I da ne bude zabude, tekst kao tekst je korektan, pretpostavljam da je to u stvari vase koketiranje sa komercijalom i da vi mozete i drugacije, ali vreme ce vam u svakom slucaju biti najmerodavniji kriticar.
Nadam se da ces shvatiti ovo kao dobronameran komentar
pozdrav
gorjan is offline   Reply With Quote