View Single Post
Old 28-08-2007, 03:42 AM   #3
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Default Re: Samogradnja studijske ezoterije

@ Analog - Kako te slusi taj kontroler (switchbox kako si ti napisao ) ?

Imas li shemu po kojoj si radio? Koliko te je sve iznelo?

Veoma sam se zainteresovao za ove DIY sprave pa bih za pocetak, i svoj prvenac, uradio jedan controler kao sto je Analog odradio. Naravno, cale je maher za elektroniku tako da ce vise on raditi nego ja ali dobro, od nekud mora da se pocne.

@ Rumski forum - Da li se isplati praviti ovako nesto ili je bolje kupiti gotovu spravu? Ono sto meni treba je da ima dva balansirana ulaza (da dovedem OUT IZ EMU-a) i da ima balansirane izlaze da idu do monitora. Takodje, stavio bih i ove RCA izlaze da spojim sa drugim sistemom.

Da li je moguce...hmm... ne da li je moguce, da li je komplikovano ubaciti izlaz za slushalice poshto EMU nema isti izlaz, a zelim da se reshim Behringer mixera iz lanca (koji trenutno koristim za monitoring i slushalice). Takodje bi mi odgovaralo da postoji volume controla za slushke. Pretpostavljam da bi trebalo pojacalo za slushalice ugraditi. To bi mi sacuvalo dragoceno vreme, a i zivce jer sada kada snimam nesto, moram da iskljucim monitore jer ne mogu da ih utisam na mixeru.

Da li je komplikovano ubaciti i diodice, cisto radi shmeka. Mozda VU-Meter??

Pozdrav
Sale
Tribal_kg is offline   Reply With Quote